Dökerim ama kısa olmaz. Nasıl kendi kendimi bitirdim ben de bilmiyorum. Yıllar böyle geçip gitti.
iühf19
@iühf19
iühf19 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo hocam hmb sadece iibflilerden mi alım yapıyor yoksa hukukçu kadrosu da açıyor mu ?
-
RE: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Baya bir puan türü saymışlar. Ayrı ayrı gruplandırma mı yapıyorlar yoksa ben p3ten aldığım puanla p28 puanına sahip birisinin önüne mi geçiyorum?
iühf19 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@zenginmemur, içinde söyledi: Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Bu kadroları saf anadolu cocuguna hayatta yedirmezler.Hukukculara yedirirler ama
Biz ne çocuğuyuz birader. Git ötede ağla.
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
Adliyedeyim. Boş boş dosya çıkmasını bekliyorum. Saatler boşa gidiyor. Hayat boşa gidiyor. Spk sınavına çalışcak zaman boşa gidiyor. Hiç bir şeyin tadı yok be sözlük.
-
RE: ALES sorularını değerlendirelim.
Bana matematik kolay geldi. Türkçe'yi hızlı çözmeye çalıştım. Umarım çok yanlış gelmez.
-
@thewish telefondan benimki de öyleydi. Pc'den yaptım halloldu.
-
@whitewalker denemeden vazgeçmek daha iyi bir seçenek değil.
-
RE: ÖSYM'nin yapacağı ilk Yökdil sınavı
Bence olmaz. Çünkü ordan da eşitlense yds'nin neden var olduğu tartışma konusu olur.
-
Baya bir puan türü saymışlar. Ayrı ayrı gruplandırma mı yapıyorlar yoksa ben p3ten aldığım puanla p28 puanına sahip birisinin önüne mi geçiyorum?
-
@evladıthemis 94 benimki de fakat hala kullananileceğimiz ilan göremedik
-
@justlawyer çalışacağız hocam artık hiçbir şey kolay değil.
Rekabetteki uzmanlardan biriyle iletişime geçtim. Bu sene alım beklenmediğini söyledi. Umarım yanılır.
Spk ilanı geldi. Kapsam çok geniş fakat onu da deneyeceğim.