@müfettiş eğer kaynaklarım beni yanıltmıyor ise çok az bir süre sonra süreç nihayete erecek
gelmüfkay tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@uygurmustafa takdir edersiniz ki ülkemiz hemde insanlık olağanüstü bir süreç yaşıyor duyumlarımızı öngörülerimiz hatta planlarımız saniyede değişip bambaşka bir mecraya doğru yönelebiliyor. bundan sebep süre belirtipte linç yemek istemem ama son aşamaya geldiği ve sonuçların ilanının çok yakın olduğunu söyleyebilirim. Tabiki takdir Bakan Beyin
gelmüfkay tarafından gönderilen son iletiler
-
@uygurmustafa takdir edersiniz ki ülkemiz hemde insanlık olağanüstü bir süreç yaşıyor duyumlarımızı öngörülerimiz hatta planlarımız saniyede değişip bambaşka bir mecraya doğru yönelebiliyor. bundan sebep süre belirtipte linç yemek istemem ama son aşamaya geldiği ve sonuçların ilanının çok yakın olduğunu söyleyebilirim. Tabiki takdir Bakan Beyin
-
@müfettiş eğer kaynaklarım beni yanıltmıyor ise çok az bir süre sonra süreç nihayete erecek
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@dlkaptan gerçekten yaptığınız analiz çok sağlam. Tebrik ederim dilerim dediğiniz gibi olur
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@sonsuz Sınav gününden beri burayı takip ediyorum. Gerek buradan gerekse tecrübeli arkadaşlardan almış olduğum geri bildirimler sonucunda sınavın bu sene 70-72 aralığında kapatacağını düşünüyorum. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun
-
....
Re: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Sınav gününden beri burayı takip ediyorum. Gerek buradan gerekse tecrübeli arkadaşlardan almış olduğum geri bildirimler sonucunda sınavın bu sene 70-72 aralığında kapatacağını düşünüyorum. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun