@mülki biraz listenin oluşmasını bekledim, ben 75 arkadaşım 74 puanla ekleyebilirsiniz hocam, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
_nasip_ tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Amiree anladım hocam, ilk günler ben de umutluydum son bir iki gündür umudumu yitirdim, nasip artık...
-
@Amiree bu sene sizin açınızdan ters giden ne oldu peki hocam sınav açısından
-
Geçen sene puanım yeterli olmadığı için üyelik yapmamış, anonim takip etmiştim. Bu sene şükür ucundan barajı geçtik benim gibi kaç kişi vardır bilemiyorum, şundan eminim 70 üstü net yapmak basit değil, dişimizi tırnağımıza taktık gayret ettik bu sınav şahsen çalıştığımın karşılığı değildi. Ama eminim sınavı ciddiye alan umudu olan 70 80 aralığındaki bi çok arkadaşımız burdadır diye düşünüyorum. Umalım ki buraya yazılan kadar da dışarda kalmış olsun.
-
@Yunus1059 gönlümüzden geçen teori hocam bu ama bu sınavda listenin dolmama gibi bi ihtimali olduğunu düşünmüyorum
-
Listede 70 üstü 150 kişi var, max 200-250 de dışarda olur diye düşünüyorum. Şahsen yeni birisi olarak olarak bu işle uğraşan ortalama 4 kişiden 3 ünün bu mecralardan haberi var
-
Yığılmanın yaşandığı 400.kişinin puanından bu sınavda min 50-100 kişi daha mülakata çağırılıcağını düşünüyorum