Arkadaşlar, ben 3une de başvurmayı mantıklı bulmuyorum, 91,68 puanım var. Ama bilgi alamıyoruz maalesef hangi başkanlık nasıl, turne durumları, iş yükleri, çalışma alanları nedir, nasıldır? Bilgisi olan paylaşabilir mi? Bu bilgisizlik 3une de başvurup sonuca göre değerlendirmeye zorluyor maalesef.
ninnoni tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@siyaset-bilimci hocam işin ilginç yanı bizim bölümün karşılığında konuları da yazmamışlar. Şahsen ben ingilizce okudum bölümü ve doğru düzgün başlıkları bile bilmiyorum. Hayır en kötüsü bölüm odaklı olup olmayacağını bilemememiz ve çalışmalarımızı ona göre yonlendiremememiz
-
@albayrak58 Hocam, teşekkür ediyorum kendi adıma. Nihayet kamu yönetiminden de bir tecrübe aktarımı geldi. Komisyonun tavrı nasıldı ve kaç dakika sürdu acaba? Bir de maliye, iktisat, muhasebe, hukuk bu alanlardan soru geldi mi? Ya da genel kültür, güncel?
ninnoni tarafından gönderilen son iletiler
-
@michaelcorleone peki, ise baslama tarihi ile ilgili bilginiz var mi?
-
RE: BOTAŞ Uzman Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı, Mühendislik ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Merhabalar, umarım her şey yolundadır. İİBF uzman yardımcılığı için mülakata katılan arkadaslar en azından hangi alandan kaç soru geleceğine karar verebiliyor muyuz onu söyleyebilir misiniz? Yoksa her alandan en az 1 soru zorunlu mu mesela?
-
@albayrak58 Hocam, teşekkür ediyorum kendi adıma. Nihayet kamu yönetiminden de bir tecrübe aktarımı geldi. Komisyonun tavrı nasıldı ve kaç dakika sürdu acaba? Bir de maliye, iktisat, muhasebe, hukuk bu alanlardan soru geldi mi? Ya da genel kültür, güncel?
-
Tecrübelerini aktaran tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. KAMU YÖNETİMİ bölümünden giren arkadaşlar var mı? Alan ağırlıklı mi geçiyor, güncel konulardan mi geliyor acaba?
-
RE: Milli Güvenlik Kurulu MGK Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
mantikuttayyr 99.48 ( kusmeyin hayata herşey referansa bakar, puana degil )
bytheodoras 96,27
kadirbaba 94,73
Ninnoni 93,95
siyaset bilimci 93,40
Asım Us 93,26
gören 92,99
jrlucas 91,33
dogeygunes_ 91,06
F 90.87
Oktaykdr 87.04 ( hayvan gibi şey yapıyonuz ya) -
@siyaset-bilimci hocam işin ilginç yanı bizim bölümün karşılığında konuları da yazmamışlar. Şahsen ben ingilizce okudum bölümü ve doğru düzgün başlıkları bile bilmiyorum. Hayır en kötüsü bölüm odaklı olup olmayacağını bilemememiz ve çalışmalarımızı ona göre yonlendiremememiz
-
@leviatanamayan Hocam, bu bahsettiğiniz alım da 500 kişilik değil miydi? Yani 500 kişilik ilanda 100 kişi mi almışlar?
-
RE: BOTAŞ Uzman Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı, Mühendislik ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
@mulkiyeli_93 Hocam, çok teşekkürler cidden bilgilerinizi paylaştığiniz için. Müfettişlik için de bu şekilde mi ilerliyor süreç. Bir bilginiz var mı?
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar, ben 3une de başvurmayı mantıklı bulmuyorum, 91,68 puanım var. Ama bilgi alamıyoruz maalesef hangi başkanlık nasıl, turne durumları, iş yükleri, çalışma alanları nedir, nasıldır? Bilgisi olan paylaşabilir mi? Bu bilgisizlik 3une de başvurup sonuca göre değerlendirmeye zorluyor maalesef.