TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. mehmet22
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mehmet22

@mehmet22

4
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

mehmet22 Takip etme Takip Et

mehmet22 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

@hellsing Hocam ben açıköğretim mezunuyum. Hayat herkese eşit oynamıyor. Tamamen ingilizce eğitim veren çok önemli bir anadolu lisesinden mezun olsam da üzücü durumlardan dolayı aöf' e gitmek zorunda kaldım. Asalak tabiri çok korkunç. Ayrıca iyi bir kurumda memurum. Bizim kurumda da kurumiçi uzmanlık için çalışılıyor. Ancak şundan emin olun, elimden geldiğince tüm yöneticilerime kurumiçinin haksızlık olduğunu anlatmaya çalıştım ve bu yüzden tüm arkadaşlarım bana düşman. En nihayetinde, ne kimsenin ekmeğinde gözüm var, ne de kimsenin emeğinde. Buradaki herkes gibi sadece emeğimin karşılığını almak istiyorum. İnşallah kimseyi kırmadan derdimi anlatabilmişimdir. Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mehmet22

@rabia89 Remzi Hoca kesinlikle

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mehmet22

mehmet22 tarafından gönderilen son iletiler

@rabia89 Remzi Hoca kesinlikle

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mehmet22

Tabii ki karşıtlığımda samimiyim hocam. Tüm memur arkadaşlarım bana cephe almış durumda bu yüzden. Söylediklerinizde haklılık payınız var hatta diploma vs. için düşüncelerinize ben de katılıyorum. (Fareli yatak olaylarına hiç girmeden) yaşadığınız mağduriyetin sebebi aöf değil, ben bunu izah etmeye çalıştım. Bu konuyu biraz da yds li yds siz ilan ayrımına benzetiyorum. Sonuç olarak aynı yolda emek verdiğimizi, idarecilerin de hakkı gözeterek emek veren ve hakeden adayları alacağına inanmak istiyorum. Başarılar dilerim.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mehmet22

@hellsing Hocam ben açıköğretim mezunuyum. Hayat herkese eşit oynamıyor. Tamamen ingilizce eğitim veren çok önemli bir anadolu lisesinden mezun olsam da üzücü durumlardan dolayı aöf' e gitmek zorunda kaldım. Asalak tabiri çok korkunç. Ayrıca iyi bir kurumda memurum. Bizim kurumda da kurumiçi uzmanlık için çalışılıyor. Ancak şundan emin olun, elimden geldiğince tüm yöneticilerime kurumiçinin haksızlık olduğunu anlatmaya çalıştım ve bu yüzden tüm arkadaşlarım bana düşman. En nihayetinde, ne kimsenin ekmeğinde gözüm var, ne de kimsenin emeğinde. Buradaki herkes gibi sadece emeğimin karşılığını almak istiyorum. İnşallah kimseyi kırmadan derdimi anlatabilmişimdir. Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mehmet22
    • RE: Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020

e-YDS sorunum hala çözülmedi, bugün tekrar aradım ve geri dönüş yapacaklarını söylediler.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mehmet22

@babanınoglukemal kurumla mailleştim, sorunumun çözüldüğünü söylediler ancak sorun devam ediyor başvuruyu hala yapamadım. Gün içinde yine arayacağım

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mehmet22

@schossow99 teşekkür ederim hocam bi mail attım bugün yarın da ararım inşallah sorun olmaz

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mehmet22

Arkadaşlar başvuru yapmak istediğimde dil puanımı otomatik çekmiyor. e-YDS puanımı da göstermiyor. Bundan önce hazine maliye uzman yardımcısına başvurdum ve herhangi bir sorun olmadı. Bu başvuruda e-YDS puanım neden gözükmüyor olabilir? Ne yapmalıyım?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mehmet22