@gencbiraday helal olsun size yiğitler. bastırın Allah aşkına. ayıp değil günah değil. kimsenin hakkina da girmiyoruz. sadece kendi hakkimizi ariyoruz. cimere yazdım sizde yazın. şimdi haberlerede yazacağım. hepbirlikte kazanalim bu davayi.
apalerner tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: Kurum İçi Özel Sınavların İptali İçin İİBF'nin Dava Açması
inanayin buna ben aradim kurumu adam sinavi yapmayın desler yapmayiz dedi. bunlar beleşçi beleşçi. onca gariban mezunun kadrosuna göz dikip kendilerini sağlama almak istiyorlar. onca masum insani ezerek. arkadaş hakkını savunmak isteyen gelsin hakkını savunsun. bu kadro bizim bizim. hakkını yedirme gel ve davani savun
-
arkadaşlar bende cimere uygun dille yazarak kurum içine karşı olduğumuzu ve işsizler yerine işi olanların alınmasının hiç mantıklı olmadığını söyledim. lütfen sizde cimere yazarak talebinizi iletebilirsiniz. ben 87 puanla erzurumu kacirdim
-
@efkanbaba sen belliki kurum içinde uzmanlik bekleyen birisin. hocam millet salak değil neyin ne olduğunu herkes görüyor. sirf vaz geçelim diye burada asilsiz haber yapma. bu iptal olacak o kadar sizede beleşten uzmanlik yok. herkes hak ettigi kadarini alacak. hakkimizi yedirmeyecegiz. elinizden geleni yapın bizde elimizden geleni yapacağız. o kadro iibf nindir. hakkimza göz dikeni Allah'a sonrada adalete havale ediyoruz.
-
eminimki sayın cumhurbaşkanımızın bunlardan kesinlikle haberi yoktur. eminimki bu olanlardan haberdar olduğu zaman kesinlikle izin vermeyecektir. gerekirse kendilerine mektup yazalim ve taleplerimizi dile getirelim
-
rezillik. gözleri doymuyor. verdikçe verin diyorlar. ne kadar şükürsüz insanlar var. ben ufacık işim olsun daha birşeye bakmam şükreder otururum yerimde diyorum bunlar verdikçe verin diyorlar. hakkimizi yedikçe yiyorlar. acaba kul hakki nedir biliyor mu o inatla kul hakki yemek isteyen kişi. koltuk çok rahat olmali. ona ahireti ve yasliligi unutturmus belliki Allah hem bu dunyada hemde mahserde hesabini sorsun böyle adamlardan. hakkim helal değil. haram zıkkım olsun.
-
bundada vardır bi hayır. kaderimize ne yazıldıysa onu göreceğiz elbet. kurum içi rezilliğini sonlandırmak için soruları çok zor sorabilirler ve kimseyi küstürmeden biz sınav açtık ama siz kazanamadınız diye bilirler. onların sınavlarından sonra me kadar boşluk olacak ona göre plan yaparlar elbet belliki 2 3 ay sabredecegiz.
apalerner tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@zenginmemur valla bende aynı durumdayim ilan bekleyerek herşey iyice eziyet oluyor. keşke talihimiz ve bahtimiz daha güzel olsaydı.
-
inanayin buna ben aradim kurumu adam sinavi yapmayın desler yapmayiz dedi. bunlar beleşçi beleşçi. onca gariban mezunun kadrosuna göz dikip kendilerini sağlama almak istiyorlar. onca masum insani ezerek. arkadaş hakkını savunmak isteyen gelsin hakkını savunsun. bu kadro bizim bizim. hakkını yedirme gel ve davani savun
-
@efkanbaba sen belliki kurum içinde uzmanlik bekleyen birisin. hocam millet salak değil neyin ne olduğunu herkes görüyor. sirf vaz geçelim diye burada asilsiz haber yapma. bu iptal olacak o kadar sizede beleşten uzmanlik yok. herkes hak ettigi kadarini alacak. hakkimizi yedirmeyecegiz. elinizden geleni yapın bizde elimizden geleni yapacağız. o kadro iibf nindir. hakkimza göz dikeni Allah'a sonrada adalete havale ediyoruz.
-
@gizem2020 evet bu çok iyi ellerinize sağlık bunu kullanabiliriz.
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@colebusthe10 ben mihasebe sectim heralde en kolayi muhasebeydi. hukuk berbay by berbat ing berbat kendimi binanim catisindan atasim geldi
-
@gencbiraday helal olsun size yiğitler. bastırın Allah aşkına. ayıp değil günah değil. kimsenin hakkina da girmiyoruz. sadece kendi hakkimizi ariyoruz. cimere yazdım sizde yazın. şimdi haberlerede yazacağım. hepbirlikte kazanalim bu davayi.
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
erzurumdan kazanan var mı arkadaşlar ?
-
bundada vardır bi hayır. kaderimize ne yazıldıysa onu göreceğiz elbet. kurum içi rezilliğini sonlandırmak için soruları çok zor sorabilirler ve kimseyi küstürmeden biz sınav açtık ama siz kazanamadınız diye bilirler. onların sınavlarından sonra me kadar boşluk olacak ona göre plan yaparlar elbet belliki 2 3 ay sabredecegiz.
-
hocam habi gelmeyen çok olursa yada başka kurumda çalışan olurda yeterli sayı sağlanamaz diye sordum. yok öyle birşey değil mi?