@sınavzedee af edersiniz yazım yanlışı yazmışım noktalama işaretleri yazacaktım.
umitcoskun0644
@umitcoskun0644
umitcoskun0644 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Elimde 2005 yılından kalma bi para var ve üstünde 5 yeni kuruş yazıyor.resim yüklemeyi bilsem atacam da cevap nası 2006 olsun.Ben de 2004 yaptım ama eve gelince hemen eskilerden sakladıgım paralarıma baktım : 2005 artık tartışmayın yahu yeter.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@althusser umarım düşmeyiz, hiç değilse mülakat tecrübemiz olsun
umitcoskun0644 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@alchemist bu soruya bi türlü cevap veren olmuyor
-
@althusser bunu anlamadım ben.Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@althusser umarım düşmeyiz, hiç değilse mülakat tecrübemiz olsun
-
@can-mavi 409 kişi demek 400. 9 kişi var demek.
O zaman bir kişi itiraz eder ve Pazartesi listeye girerse 9 kişi 17 gün aradan sonra bir mağduriyet yaşamış olacak, veya 1 kişi 9 kişiyi listeden çıkarmış olacak doğru mu düşünüyorum? -
@umitcoskun0644 ona göre itiraz etsek daha mantıklı? Hani neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmemiz lazım.
-
Ösym Başvuru Kılavuzu’nda böyle bir ifade kullanmış.Ne demek istediğini anlayan var mı ?
50 ne demek , 10 ne demek ?puanlama önemli ? Bilen varsa diye soruyorum.Bu saatten sonra İmkb, dışsallık tartışmayalım
şu puan olayı nası oluyor, istatistikçi yok mu bize anlatsa ?
-
Bu standart sapma olayı tüm sınava girenlerin ortalama alan ve gkgy puanlarının üzerinde yapanlara gelecek ilave puanlardan oluşuyor onda hemfikiriz. Ancak bir de şu husus var :
Sınavın birincisi 37 doğru yaptı diyelim.(Bu soruların da 2 tanesi 3 puanlık bi tanesi de 2 puanlık olsun) Bu kişinin 8 puan eksiği var, yani ham puanı 92.
Ancak bu kişi 100 tam puan alacağından 8 puan ekstra geliyor.İkinci 91 alıyorsa o da 99 filan oluyor; derken bu aşağılara kadar hep 8 şeklinde inemez herhalde oran gittikçe düşüyordur diye tahmin ediyorum.
Böyle bir mantık standart sapmayı hesaplarken uygulanıyor mu, bilenler yanıtlayabilirler mi?