öğleden beri bütün duyguları yaşadım heyecan,korku.. tükettim galiba hepsini gecenin şu saatinde tamamen tepkisizleştim ot gibi bakıyorum ekrana
dağcicegi
@dağcicegi
dağcicegi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ParadoX ben de burayı düzenli takip edip de pek yorum yapmayanlardanım ancak dayanamadım yazmadan edemeyecegim girdigim tum mulakatlardan elenmis biri olarak daha kendimi teselli edemiyorum ama sen bu kadar insanin duasini aliyorsun ya icini ferah tut illa ki sonu güzel olacak benim de dualarim seninle ((:
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Ben de 8.promosyonda mülakata girmiştim tecrübelerimi aktarmaya çalışayım. Öncelikle mülakat çok kısa sürmüştü (6-7 dk), soru cevap şeklinde ilerledi(çok sohbet ortamı,sıcakkanlı güler yüzlü insanlar beklemeyin derim). Birer tane hukuk,iktisat ve muhasebeden(alan soruları temel konulardan beklediğimiz yerlerden oluyor), bir tane de genel kültürden sordular ama google a yazınca bile cevabı çıkmayan cinsten bir soruydu. Benim anladığım kadarıyla soruyu bilip bilmemenizden ziyade tepkileriniz, konuşma tarzınız, oturup kalkmanız, kuruma ve mesleğe uygunluğunuzu ölçüyorlar ama sağlam bir referansınız olursa hiç birinin önemi kalmıyor tabi bu arada bekleme salonunda sohbet edin derim diğer adaylarla kaliteli insanlar genel olarak hem heyacanınız yatışır, yedeğe kaldım ben asil olamadım ama iki tane dost edindim kısa ömür karı:)
-
Surecin arka yüzünü hiç birimiz tam olarak bilmiyoruz ki hocam @hayalimsgk ,başkanın tek işi bizim mülakatlar değil, sadece başkanın insiyatifinde olmayabilir şu anda sonuclarin aciklanmasi, netlesmeden bizlere cevap vermek istemiyor da olabilir twit atiyoruz surekli zaten yapabilecegimiz bisey yok daha da sabir kalmadi bizde de ama direk başkana kızmamak gerek
-
@wesley10 hocam etkinliklere hep katılmaya çalıştım ama 9.promosyon için inanin hic hevesim kalmadı gelse de yine aynı terane.. yine torpili olan girecek torpilsiz giren o azınlık içine girebilme şansımız belli... o strese bir daha girmeye ve bu üzüntüyü bir daha yaşamaya değer mi bilmiyorum. bu sonucu beklerken guyu da kacirdim 90 puanla issizim, açıkcası artık ne etkinliğin işe yarayacağına ne de hakkaniyete inancım kaldı
-
- Komisyonda girdim komisyon gayet iyiydi beklediğimden çok daha güler yüzlüydüler sorularım gabin, plastik para, tahkim, mali tevzin, nobel ödüllü ilk yazarımız eseri ve hangi yılda aldığı
dağcicegi tarafından gönderilen son iletiler
-
Bu sayı 170'ten de fazla aslında çünkü 8.promosyon yedeklerde yerleşen 56 kişinin tamamına yakını 9.promosyonda da mülakata girdi ama liste yayınlanmadığı için isimleri tek tek belirleyemeyiz tabi.
-
- Komisyonda girdim komisyon gayet iyiydi beklediğimden çok daha güler yüzlüydüler sorularım gabin, plastik para, tahkim, mali tevzin, nobel ödüllü ilk yazarımız eseri ve hangi yılda aldığı
-
RE: KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
@asdfghjkl daha önce şöyle bir soru gelmiş "Batık bir işletmenin başına geçsen ne yapardın ?" Ne yapardınız ?
-
Ben de 8.promosyonda mülakata girmiştim tecrübelerimi aktarmaya çalışayım. Öncelikle mülakat çok kısa sürmüştü (6-7 dk), soru cevap şeklinde ilerledi(çok sohbet ortamı,sıcakkanlı güler yüzlü insanlar beklemeyin derim). Birer tane hukuk,iktisat ve muhasebeden(alan soruları temel konulardan beklediğimiz yerlerden oluyor), bir tane de genel kültürden sordular ama google a yazınca bile cevabı çıkmayan cinsten bir soruydu. Benim anladığım kadarıyla soruyu bilip bilmemenizden ziyade tepkileriniz, konuşma tarzınız, oturup kalkmanız, kuruma ve mesleğe uygunluğunuzu ölçüyorlar ama sağlam bir referansınız olursa hiç birinin önemi kalmıyor tabi bu arada bekleme salonunda sohbet edin derim diğer adaylarla kaliteli insanlar genel olarak hem heyacanınız yatışır, yedeğe kaldım ben asil olamadım ama iki tane dost edindim kısa ömür karı:)
-
Ben de dün aradım bugün yarın mülakat tarihlerini de içeren kesin liste yayınlanacak duyurulardan takip edin dediler @1puanlakaçırdım
-
Van'ı yazan var mı varsa puanı kaç acaba ? Kimse yorum yapmıyor
-
Kosgeb taşrada çalışılabilecek en güzel kurumlardan biri, mevzuatı çerçevesinde işletmelere destek veren son yıllarda adından çok sözettiren bana göre harika bir kurum Iş yükü küçük şehirlerde daha az ama baskı daha fazla oluyormuş millet vekili vs. Den benim c seviye yds em var kobi uzmanı arkadaşla konuştuğumda maaşın başlangıçta 4150 civarı olur demişti. Ayrıca sık sık eğitimleri oluyormuş. Geleceğini sanmıyorum ama ben 80 puanla Van'a başvurdum.
-
@wesley10 hocam etkinliklere hep katılmaya çalıştım ama 9.promosyon için inanin hic hevesim kalmadı gelse de yine aynı terane.. yine torpili olan girecek torpilsiz giren o azınlık içine girebilme şansımız belli... o strese bir daha girmeye ve bu üzüntüyü bir daha yaşamaya değer mi bilmiyorum. bu sonucu beklerken guyu da kacirdim 90 puanla issizim, açıkcası artık ne etkinliğin işe yarayacağına ne de hakkaniyete inancım kaldı
-
Ya başkanın yüzünü kara çıkaracak kadar beceriksiz ekibi var ya da gerçekten önemsenmiyoruz gençler bu kadarı fazla ne suç işledik bütün aksilikler bizi buluyor
-
öğleden beri bütün duyguları yaşadım heyecan,korku.. tükettim galiba hepsini gecenin şu saatinde tamamen tepkisizleştim ot gibi bakıyorum ekrana