İyi akşamlar arkadaşlar. İlk gün deneyimi mi merak edenler için paylaşıyorum. İlk işe başlamasa müdürün yanına gidiyoruz. Tanıtöa formu ve özgeçmiş dolduruyorlar ve müdürle tanışma oluyor. Sonra herhangi bir servise görevlendirme yapıyorlar. Bir görevli arkadaş sizi yerinize götürüyor. Orada herkesle tanışıyorsunuz. Sonra bankaya hesap açtırmaya gönderiyorlar. Bazı yerlerde bankadan sonra gönderiliyor diye yazılmış. Bizde öyle olmadı mesai sonuna kadar görevlendirdiğiniz yerde takılıyorsunuz geziniyorsunuz benim başladığım yerde herkes çok cana yakındı çok güzel geçti. Yaşadıklarım bunlar merak edenlere duyurulur.
mistho41 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Arkadaşlar daha öncede yazdığım gibi GİB' in ÖNGÖRDÜĞÜ bugün açıklamak aldığım duyum bu kesinlik yok çünkü çok yoğun çalışılıyormuş başka işlerde varmış. Benim hissiyatıma göre 18.00 dan sonra açıklanır inşallah. Herkesin gönlüne göre versin rabbim.
-
Merhaba arkaşlar. Cuma günü yazım gelmiş gidip aldım. Aynı şehirde ikamet ettiğim için pazartesi başlıyorum. Başladıktan sonra merak edenler için ilk gün neler oluyor nasıl oluyor yazarım.
-
Merhaba arkadaşlar. @Angarali06 arkadaşında ima ettiği gibi kurumu aramanın bir manası yok bitirildiği takdirde açıklayacaklar. Bu iş çarşambayı geçmez içinizi rahat tutun. İyi günler.
-
Arkadaşlar şimdi yakınımdan haber aldım kendisi bugün gibteymis öğlene kadar çok yogunmuslar cuma aciklanir demişler. Haberiniz olsun.
-
@smith kardeşim trolle isim olmaz kocaeli listesinden sorgula ismimi veriyim istersen. Sizin gibi bende bekliyorum. Öğleden sonra whatsaptan yazdım kendisi şimdi döndü. Bir ihtimal önümüzdeki günler dedi ama öngörülen cumaymış duyumumu sizinle paylaştım.
-
@smith haklisin sürekli okuyorum ama yazmıyorum bilgim oldukça yazıyorum. Allah hepimiz için en hayırlısını verir inşallah.
-
@nefiseok Teşekkür ederim. Elimden geldiğince çabuk paylaşacağım merak etmeyin.
-
@by123 hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın:)
mistho41 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
@fernando-reges Olmak istediğin bir meslekte ki şartların iyileştirilmesi için ve adaletin sağlanması için bir etkinliğe destek talebinde bulundum. Sen kendini "biz" olarak görmüyorsan destek verme hocam.
-
RE: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar herkese verilen ek gösterge yine bizlere tanınmadı. Akşam twitter de yapilacak olan etkinliğe desteklerinizi bekliyoruz.
-
3600 ek gösterge twitter etkinliğine destek!!!!!
GUYADER adlı profili takip edip akşam saatlerinde verilecek olan tag e desteklerinizi bekliyoruz. Bir olmazsak olmaz.
-
@yldzkrc çok teşekkür ederim amin
-
@2016mağduru teşekkür ederim:) inşallah hocam
-
@zeljkobra teşekkür ederim
kocaeli hocam
-
@2016mağduru siz yazarken bende yazdım:)
-
İyi akşamlar arkadaşlar. İlk gün deneyimi mi merak edenler için paylaşıyorum. İlk işe başlamasa müdürün yanına gidiyoruz. Tanıtöa formu ve özgeçmiş dolduruyorlar ve müdürle tanışma oluyor. Sonra herhangi bir servise görevlendirme yapıyorlar. Bir görevli arkadaş sizi yerinize götürüyor. Orada herkesle tanışıyorsunuz. Sonra bankaya hesap açtırmaya gönderiyorlar. Bazı yerlerde bankadan sonra gönderiliyor diye yazılmış. Bizde öyle olmadı mesai sonuna kadar görevlendirdiğiniz yerde takılıyorsunuz geziniyorsunuz
benim başladığım yerde herkes çok cana yakındı çok güzel geçti. Yaşadıklarım bunlar merak edenlere duyurulur.
-
@cekirdek 30 kişi gebze olacakmış. Onun haberini aldım. Hayırlısı olsun. İnş beraber çalışırız hocam