@nitrogb Çok teşekkürler hocam giden birilerinden tavsiye almak istedim. Dershanelere gittiğinde hepsi iyi gözüküyor neredeyse
brkytn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ANKARA KPSS KURSLARI DEĞERLENDİRME FORMU
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@whshw madde 3 de aile üyeleri tanımına da baabilirmisiniz direkt soru değil mi?
brkytn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
İyi çalışmalar hocalarım, hukuk öğretir dersnotu pdf i olan var mı? paylaşabilir misiniz varsa
-
@asimetri geç gördüm kusura bakmayın
-
@whshw madde 3 de aile üyeleri tanımına da baabilirmisiniz direkt soru değil mi?
-
@Estevez bence de soru iptal hocam
-
Arkadaşlar lütfen Ayvalıdaki sınav merkezinde asansör olduğunu söyleyin?
-
@özmerlin_06 hocam çok ehil değilim ilk girdiğim kurum sınavı malesef fakat sınavın yüzde 20si yabancılar hukuku, 6458, 4 sayılı CB karanamesinden yüzde 60 ı alan yüzde 20 si de insan hakları ua ilişkiler siyasi tarih Türk dış pol yönetim bilimi siyaset bilimind n çıkıyor bana başta ilk yüzde 20lik kısmı (son yüzde 20liktense daha mantıklı geldi) benim de çalışabilecegim zamanım çok az henüz alan konularını tamamlamadim kendimce yetişemem diye çalışmıyorum ama net değil mesela borçlar hukuku 2 soru mesela üstünde durmuyorum gibi.
-
@scofieldmustafa çok teşekkürler hocam. Ceza için de bu geçerli o zaman?
-
İyi geceler arkadaşlar, borçlar hukukunda genel hükümler nedir kpss A mufradatindaki borçların tamamı mi? Çünkü bir kitapta tamamına genel hükümler demiş fakat göç çıkmış son sınavına baktım sadece giriş kısmından sormuş. Aydınlatırsanız sevinirim.
-
@swezy geçmiş konuşmalarda paylaşıldı
-
@mrkorkmaz1 Çok isteyen var kitabı önerirseniz ben de ismini öğrenmek isterim
Hayırlı olsun..