Haftaya sınav hizmetlerinden bir üstad gelecek derse. Unutmazsam sorayım arkadaşlar. Allah sabrınızı artırsın..
v_ceylan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: AÖF FİNAL SINAVI VE SAYIŞTAY SINAVI AYNI GÜN AYNI SAAT İSYAN
Geçen sene de vergi müfettişliği sınavı ile çakışmıştı final. Kimsenin hakkına girmeyeyim diye içim içimi yiye yiye başvurmadım. Şimdi de bu çıktı. Fırsat maliyetini kest
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@çanakkaleli hocam 28 mart 2015 sınavında 50 soru vardı 38 doğru saymıştım. 88,97244 puan aldım. 17 aralıkta ise 40'ta 27 saydım, 79,09572 puan aldım. 2015 te 78.8 ile 2016 da ise 73.5 ile kapattı. Bu da 40 ta 23 civarı net doğru cevap yapmayı gerektiriyor. Tabi bu rakamlar aşağı yukarı tahmin edilen rakamlar. Tam olarak şu kadar doğru yaptım şeklinde kimse bir öngörüde bulunamaz. Kağıdını gidip görenler hariç.
-
@Priss öyle kalite kokan bir deneme setine rastlamadım hocam yanlış yönlendirmek istemem. Ben kas'ın denemesini de 4t'nin denemesini de çözdüm. Kas'ın denemesi daha uygun diyebilirim sınav için.
-
@möözun dediğim gibi hocam kayda değer sorular yok değil 4t'de. Ama vaktiniz varsa zeynel hocanın sorularını çözerseniz sınav için marjinal faydası daha yüksek olur.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@selmanersoy ıspartadan da ben varım. Var mı başka göller yöresi
-
@can-mavi 2015 te carsamba 00.30 gibi aciklandi hocam. Son yillarda gece uyutmamayi seviyor bakanlik
v_ceylan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Haftaya sınav hizmetlerinden bir üstad gelecek derse. Unutmazsam sorayım arkadaşlar. Allah sabrınızı artırsın..
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@alibeke "ders alıp nasihat dinleyecek yaşı geçeli çok oldu" dostum. Eyvallah..
-
@sinavparambitti İşime taş koymayaydın iyiydi. Sınavda türkçe sorularına dikkat et ama olur mu dostum. Allah kolaylık versin.
-
@sinavparambitti herkes kendine yakışanı yapar dostum. Yiyecek ekmeğim var çok şükür. Girmeyeceğim sınava neden başvurayım? Kim bilir belki de puanı sınırda olan bir vmy oldu bugün. O arkadaşın yolunu ne diye kapatacaktım? Bizim bizden başka dostumuz yok... Selametle..
-
Geçen sene de vergi müfettişliği sınavı ile çakışmıştı final. Kimsenin hakkına girmeyeyim diye içim içimi yiye yiye başvurmadım. Şimdi de bu çıktı. Fırsat maliyetini kest
-
@can-mavi 2015 te carsamba 00.30 gibi aciklandi hocam. Son yillarda gece uyutmamayi seviyor bakanlik
-
@althusser dostum arkadaş iddianı reddediyor sen hala tesaduf olamaz diyerek yükleniyorsun Tesadüf diye burda insanlara ısrarla trol demenin ne anlamı var? Şimdi bana da avukat dersin. Yeni tartışma oluşturmadan konuya dönelim istiyoruz sadece. Lütfen saygı gösterin
-
RE: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
@antimülakat valla ben 0.2 ile kaçırdım hocam. Defteri kapadıydım ama yeniden açtırdın defteri bana