bugun basvuru yaptım bende. Ama ihsan ismli bir arkadas 2016 puanıyla basvurmus gecersiz yazıyordu. Burdaysa tekrar basvurusunu yapsın ustumde kalmasın yazayım insallah gorur
melikesysl tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@varolistan estafurullah hocam tesekkur ederim. Rakip olarak bakmıyorum ben kimseye herkes calıstıgı kadar kazanıyor hepimiz aynı uzuntuleri yasıyoruz neticede boyle kucuk oyunlara gerek yok bence
-
RE: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
@ff tamam ya kusura bakmayın borc senetleriyle karıstırmısım mantıgını
-
RE: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
@ff, içinde söyledi: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
kapsamında
insallah sormazlar konular cok belirsiz gibi geldi bana ama hadi bakalım
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Merhabalar:) yazıldıysa bile takip edemedim biraz sacma gelebilir ama biseyi cok merak ediyorum bu denetmenlik mülakatına katılan arkadaslar arasında atananlar varsa bu mülakattan feragat edebilirler mi suan? sonuca bir etki yapar mı yani? Simdiden tesekkurler.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@shady1 bende bakanlar kuruluyla ilgili sıkkı yaptım. Kanunda şartları arasında değilmis ama yine de boyle bir yetkisi varmıs bakanlar kurulunun.
-
@yasaklı soru kökünde net olarak yazıyordu 'hangi harcanabilir gelir seviyesinden sonra tasarruf pozitif deger alır' diyordu. Almaya baslar diye yazda daha düzgün bir cümle olabilirdi tabi
-
neden ayarlanmıs olsun ya cidden uzuluyorum boyle seyler okuyunca ben sınav acıklandıgından beri calısıyorum ugrasıyorum caba gosteriyorum o gece sabaha kadar tekrar yaptım sırf bir günde acıklandı diye neden benim emeklerim yada listedeki arkadasların emekleri hice sayılıyor. Yapmayın boyle arkadaslar girmeyin kimsenin hakkına 70le kapatan bir sınav değil üstelik bu sınav 86yla kapattı. Bu sınava giren herkes cok basarılı zaten
melikesysl tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
arkadaslar bu sınavın mülakatı falan yapıldı da benim mi haberim yok unuttular mı bu mülakatı nedir :))
-
@isimsiz evet biraz öyle olmus
-
soruları kaldırmıslar neden acaba
-
Merhaba optikler yayınlanır mı acaba
-
Merhaba. Bu sınavda gy gk kısmı var ya ona nasıl calısmayı planlıyorsunuz tarih ve cografyadan daha az soru gelir dimi?
-
@yasaklı sorular insallah acıklanır da bu belirsizlik biter cunku cok yanlıs hatırlanıyor sorular bunu kabullenmek soruların gercekte sıkıntılı oldugunu kabullenmekten daha zor geliyor galiba
-
@yasaklı hocam belkı soylemek istediğiniz baska birseydir ama tarafımdan bu sekilde anlasıldı ve cidden uzuldum
-
neden ayarlanmıs olsun ya cidden uzuluyorum boyle seyler okuyunca ben sınav acıklandıgından beri calısıyorum ugrasıyorum caba gosteriyorum o gece sabaha kadar tekrar yaptım sırf bir günde acıklandı diye neden benim emeklerim yada listedeki arkadasların emekleri hice sayılıyor. Yapmayın boyle arkadaslar girmeyin kimsenin hakkına 70le kapatan bir sınav değil üstelik bu sınav 86yla kapattı. Bu sınava giren herkes cok basarılı zaten
-
@yasaklı soru kökünde net olarak yazıyordu 'hangi harcanabilir gelir seviyesinden sonra tasarruf pozitif deger alır' diyordu. Almaya baslar diye yazda daha düzgün bir cümle olabilirdi tabi