TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. oneday
    O
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 14
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

oneday

Yasaklı

8
    İtibar
    460
    Profil Görüntülemeleri
    14
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

oneday Takip etme Takip Et

oneday tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı

Selamlar,
      Gecen sene derece ile kazanıp elenenlerdenim dayanamayıp yazmak istedim . Arkadaşlar müsterih olun hizmet ve yerinden yönetim kelimelerini cevapta bir şekilde yazdıysanız o soruyu doğru kabul edin çok net bir şey ki bazı sorularda genel bir tanım istenir bu da onlardan biriydi. Sınavın 22+Türkçe ile kapatacağını düşünüyorum. Herkesin hakkında hayırlısı.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      oneday

@conmaynard her şeye saygı hoşgörü göstereceksek doğruları kim savunacak? Cevabı belli olmayan en az 3 soru ve türkçe soruları varken biri 37 doğru bekliyorum derse çıkarken kapıyı kapat demeden duramıyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      oneday

Buyrun https://i.hizliresim.com/DylZzv.jpg

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      oneday

oneday tarafından gönderilen son iletiler

@conmaynard her şeye saygı hoşgörü göstereceksek doğruları kim savunacak? Cevabı belli olmayan en az 3 soru ve türkçe soruları varken biri 37 doğru bekliyorum derse çıkarken kapıyı kapat demeden duramıyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      oneday

@oflu6197 çok meydan okuyan gördük duyduk bunu da yazıyorum , yolun açık olsun gelmesende olur.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      oneday

@oflu6197 şu sınava giren hiç kimse 37 bekliyorum demez diyemez. Türkçeyi full kabul etmek falan ne bilim.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      oneday

@bfroki 1.cevap KURUMSAL OLMAYAN NÜFUS bunun alternatif cevapları var ise ben o kadar yetkin değilim hocam.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      oneday

@bfroki osym guyu baz almaz ama guy osym yi baz alır .Ben hem guyu baz alıyorum hem zeynel dinleri hem de TUİK tanımını.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      oneday

Buyrun https://i.hizliresim.com/DylZzv.jpg

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      oneday

@Sinav1453 iktisat sorularını incelerseniz görüceksiniz isterseniz gelim yeriniZede linke tıklayım.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      oneday

Buyrun guy sınav sorusu bunu doğru yapan kaymakamlıktakı soruyu da doğru yapmıştır. He hala iddialaşacak olan varsa Allah yolunu açık etsin 🙂

https://docviewer.yandex.com.tr/view/0/?*=XwR0i8jA0lsldtBNdVrLE82bZD17InVybCI6InlhLWRpc2stcHVibGljOi8vemRnQ3d1cGFLQVRYV2IwMmNoQXp4NGIyMGNRYXN5dlcxdFZkZzdkdGtLOD0iLCJ0aXRsZSI6IkdVWS0yMDEwLnBkZiIsInVpZCI6IjAiLCJub2lmcmFtZSI6ZmFsc2UsInRzIjoxNTA2MTc3NTkxODEwfQ%3D%3D&page=16

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      oneday

@bfroki cevap KURUMSAL OLMAYAN NÜFUS dostum ekran görüntüsü yüklenebiliyosa yükleyim özelden de atamadım.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      oneday

@Daywalkers o zaman kişisel verileri koruma kurumunun başkanlık birimini yok saymış olursun dostum. Kurum ; kurul ve baskanlıktan oluşuyor çünkü.

KPSS A içinde yayımlandı
      O
      oneday