Arkadaşlar konuyu pek okumadım ama kendi tecrübemi paylaşayım, 2012 de lisans'tan mezun oldum, mezuniyetten sonra askerlik şubesine gidip 2 yıl tecil hakkımı kullandım fakat 2. yılımda yani 2013'te Yüksek Lisansa (tezli) başvurup kaydımı yaptırdım ve 2016 Aralık ayına kadar askerliğim tecil edildi, 2016'da alan sınavlarına hazırlandığım için tekrardan askerliğimi tecil ettirmem gerekiyordu bu yüzden mevcut kaydımı 2016 Haziran ayında sildirdim ve başka bir üniversiteye 2016 Ağustos ayında Yüksek Lisans (tezli) kaydımı yaptırdım ve askerliğim 2019 Aralık ayına kadar tecil edildi... Teciliniz biteceği zaman bu yöntemle yani mevcut yüksek lisanstaki kaydınızı sildirmek şartıyla başka bir yüksek lisansa kayıt yaptırarak askerliği tekrar tecil ettirebilirsiniz.. (35 Yaşına kadar...)
osmanyksel06
@osmanyksel06
osmanyksel06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
@stat91 ama tabi feragat etmeyi düşünenlerin evrakları kuruma ulasmadan yani atamaları yapılmadan feragat etmeleri gerekiyor, arkadaşın böyle bi uyarı yapması yerinde olmuş çünkü atamaları yapıldıktan sonra feragat edemezler ancak muvafakatla başka kuruma geçerler ki o zaman da atandıkları kadroyu yakmış olurlar malesef yedek arkadaşlar yerleşemez.
-
@dododenizli, içinde söyledi: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Arkadaşlar bu söyledikleriniz bir ihtimal bunu bizde biliyoruz. Fakat daha önce herkesin göreve başlanmasi beklenmedi yedek iicin.ya uine öule olursa? O yüzden guyu tercih edeceklerin bi an önce feragat etmeleei şart. Böyle konuşup insanlarin yavaş hareket etmesine sebep olabilirsimiz.şuanda asillerin biraz asil davranarak acele hareket edip feragat etmelwri gerek.heran yedek alimi olabilecegini düşünerek
Hocam kimse yavaş hareket edemez etmemeli GUY'u tercih edecek arkadaşlar bi an önce feragat etmeli diğer türlü SGK'ya atamaları yapıldıktan sonra zaten isteseler de feragat edemezler. İstifa da edemezler bu durumda en az 6 ay memuriyete atanamazlar, atamaları yapıldıktan sonra tek yol muvafakatla gitmek ki SGK muvafakat vermeyebilir uğraşırlar. Bu yüzden her halukarda GUY'u tercih edecek arkadaşların en başta kendi iyilikleri için sonra yedekler arkadaşlarımız için derhal feragat etmeleri gerekiyor.
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@omer KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
@osmanyksel06 arz fazlası üretim fazlasıdır sizin dediğiniz rant hesaplama
Aynen hocam haklısın şimdi dank etti arz fazlasıyla üretici rantını karıştırmışım ben
-
Arkadaşlar bence bugün başkanın açıklamasından sonra 1-2 saat içinde açıklanacak olsaydı başkan twit atıp bugün açıklanacağını söylemezdi zaten mesai bitimine kadar sonuçlar açıklanır görürdük fakat sonuçlar bence bugün biraz geç açıklanacağı için başkan sonuçların bugün açıklanacağına dair bi açıklama yaptı geç de olsa açıklanacak gibisinden.
-
@jungss Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
arkadaşlar il seçimi kurayla mı olacak? sıralamaya göre biz mi tercih yapacağız?
Tercih yapılacak hocam, sıralamaya göre belirlenecek..
-
@economistic Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@osmanyksel06 sen yapcan mı peki tercih
Ben has yozgatlı olarak yapıcam ama mersinliler yapamıyormuş
-
RE: YEDEKLER Sgk 8.Promosyon Denetmen Yrd.
@oluc6 hocam açıklanan yedek liste boş kalan iller ; iibf'de 34 + istatistik 3 kadro boş kalmış.. yedek sırasına göre en az iibf'de en az 34. istatistikte en az 3. yedek yerleşecek demek oluyor. Fakat sıralaması daha iyi olan yedekler il tercihi konusunda avantajlı tabiki .
osmanyksel06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: YEDEKLER Sgk 8.Promosyon Denetmen Yrd.
@oluc6 hocam açıklanan yedek liste boş kalan iller ; iibf'de 34 + istatistik 3 kadro boş kalmış.. yedek sırasına göre en az iibf'de en az 34. istatistikte en az 3. yedek yerleşecek demek oluyor. Fakat sıralaması daha iyi olan yedekler il tercihi konusunda avantajlı tabiki .
-
@dododenizli, içinde söyledi: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Arkadaşlar bu söyledikleriniz bir ihtimal bunu bizde biliyoruz. Fakat daha önce herkesin göreve başlanmasi beklenmedi yedek iicin.ya uine öule olursa? O yüzden guyu tercih edeceklerin bi an önce feragat etmeleei şart. Böyle konuşup insanlarin yavaş hareket etmesine sebep olabilirsimiz.şuanda asillerin biraz asil davranarak acele hareket edip feragat etmelwri gerek.heran yedek alimi olabilecegini düşünerek
Hocam kimse yavaş hareket edemez etmemeli GUY'u tercih edecek arkadaşlar bi an önce feragat etmeli diğer türlü SGK'ya atamaları yapıldıktan sonra zaten isteseler de feragat edemezler. İstifa da edemezler bu durumda en az 6 ay memuriyete atanamazlar, atamaları yapıldıktan sonra tek yol muvafakatla gitmek ki SGK muvafakat vermeyebilir uğraşırlar. Bu yüzden her halukarda GUY'u tercih edecek arkadaşların en başta kendi iyilikleri için sonra yedekler arkadaşlarımız için derhal feragat etmeleri gerekiyor.
-
Arkadaşlar inşallah yedeklerin ilanı bir an önce gelir hatta keşke asillerin evrak teslimi bittikten hemen sonra gelseydi fakat şöyle bi durum var bana kalırsa asillerin hepsinin güvenlik soruşturmaları emniyetten geldikten sonra yedek ilanı ancak gelir. Neticede güvenlik soruşturması olumsuz olanlar için de yedeklerden alım yapılacak, asillerin güvenlik soruşturmaları gelmeden (feragat edenler veya evrak teslim etmeyenler yerine) yedek ilanını yapsalar daha sonra güvenlik soruşturması olumsuz olanlar için tekrardan mı yedek alımı olacak? Bu sebeple bana kalırsa güvenlik soruşturmaları bu ay içerisinde tamamlanır yedek ilanı da Kasımda gelir. İnşallah daha erken olur.
-
@stat91 ama tabi feragat etmeyi düşünenlerin evrakları kuruma ulasmadan yani atamaları yapılmadan feragat etmeleri gerekiyor, arkadaşın böyle bi uyarı yapması yerinde olmuş çünkü atamaları yapıldıktan sonra feragat edemezler ancak muvafakatla başka kuruma geçerler ki o zaman da atandıkları kadroyu yakmış olurlar malesef yedek arkadaşlar yerleşemez.
-
@stat91, içinde söyledi: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Arkadaşlar yedek ilaninin gelmesi ne demek o zaman sayila kesin belli oldu ? Yani baslayanlar basladi geridekiler bekliyo muyuz anlayamadim
Hocam daha asil kazananların yarısı başlamadı bile. Güvenlik soruşturması henüz kuruma ulaşmayan sadece iibf'de 100+ asil var ayrıca şu an çalıstıgı kurumundan muvafakat alamayıp muvafakat bekleyenler de var, ben yedek ilanı için en az 1 ay olduğunu düşünüyorum.
-
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
Arkadaşlar konuyu pek okumadım ama kendi tecrübemi paylaşayım, 2012 de lisans'tan mezun oldum, mezuniyetten sonra askerlik şubesine gidip 2 yıl tecil hakkımı kullandım fakat 2. yılımda yani 2013'te Yüksek Lisansa (tezli) başvurup kaydımı yaptırdım ve 2016 Aralık ayına kadar askerliğim tecil edildi, 2016'da alan sınavlarına hazırlandığım için tekrardan askerliğimi tecil ettirmem gerekiyordu bu yüzden mevcut kaydımı 2016 Haziran ayında sildirdim ve başka bir üniversiteye 2016 Ağustos ayında Yüksek Lisans (tezli) kaydımı yaptırdım ve askerliğim 2019 Aralık ayına kadar tecil edildi... Teciliniz biteceği zaman bu yöntemle yani mevcut yüksek lisanstaki kaydınızı sildirmek şartıyla başka bir yüksek lisansa kayıt yaptırarak askerliği tekrar tecil ettirebilirsiniz.. (35 Yaşına kadar...)
-
RE: KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
@E_nsar KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu içinde söyledi:
@Antimülakat merhabalar 2017 kpss ye girenler de tercih yapabilir mi arkadaşlar bunlar hep p3 ataması mı oluyor?
Malesef hocam 2017 puanı ile merkezi atamalarda tercih yapılamaz... 2016 puanı ile tercih yapılacak..
-
@economistic Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@osmanyksel06 sen yapcan mı peki tercih
Ben has yozgatlı olarak yapıcam ama mersinliler yapamıyormuş
-
@jungss Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
arkadaşlar il seçimi kurayla mı olacak? sıralamaya göre biz mi tercih yapacağız?
Tercih yapılacak hocam, sıralamaya göre belirlenecek..
-
Arkadaşlar bence bugün başkanın açıklamasından sonra 1-2 saat içinde açıklanacak olsaydı başkan twit atıp bugün açıklanacağını söylemezdi zaten mesai bitimine kadar sonuçlar açıklanır görürdük fakat sonuçlar bence bugün biraz geç açıklanacağı için başkan sonuçların bugün açıklanacağına dair bi açıklama yaptı geç de olsa açıklanacak gibisinden.