Istanbul icin evraklar aciklandi arkadaslar hayirli olsuuun
rosee34 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@zenginmemur arkadasim bu surecin boyle oldugunu bilmiyor muydun? Bu mulakata siralamaya gore 77alanda girer 90alanda girer. Komisyonun bu noktada takdir yetkisi var. en bastan beri bunu biliyoruz. Ayrica sadece sorulara verilen dogru cevaplar dikkate alinmiyor liyakati, temsil kabiliyeti diksiyon kendini ifade edebilme herseye bakiliyor. Eger sadece yuksek puanlilar alinacak olsaydi en yuksekten dusuge dogru siralama yapilirdi. Bu sinavlara girdigine gore bunlari bilmen gerekir
-
Arkdasim bir hafta gec aciklanmasiyla ne alakasi var en son yapilan 2015 alimida 1 hafta sonra aciklandi element uydurmayin.
-
@zenginmemur ben arastirdim merak etme sende biraz arastirsan iyi edersin. Dogru neyse onu soyluyorum ac bak gecmis zamanlara 1 haftada aciklandigida oldu gece aciklandigida oldu gunduz aciklandigida oldu. Boyle birseye iddiani dayandirmanin sacma
-
Arkadaslar merhaba. Biraz önce istanbul vergi dairesi başkanlığını aradım. Önümüzdeki haftalarda ivdb sayfasını takip edin gerekli evrakları ve nereye teslim edeceğinizi duyuracağız dedi hanımefendi.
-
arkadaslar onumuzdeki gunlerde evrak teslimi yapan yada daha once tecrube yasamis arkadaslarimiz tam olarak bizleride aydinlatirsa cok mutlu olacagiz
-
...
Arkadaslarim merhaba. Oncelikle kazanan tum arkdaslari canigonulden tebrik ediyorum
sukur ki bende onlarin arasindayim
Kazanamayan arkadaslarim icinde cok uzgunum Allah’im onlarada guzel hayirli isler nasip etsin insallah
Herkesin hakkinda hayirli olsun. Sinav surecinde ve mulakat surecinde hep bu forumu takip ettim. Yazmasamda bu forumdan cok sey ogrendim. Buraya yazan degerli arkadaslarin bilgilerinden faydalandim. Ilan gelmedigi gunlerde her zaman dertortagi oldunuz.
tesekkur ederim sizlere
-
Arkadaslar kendi konumuze dönelim gercektende bu iptal muhabbetinden Sıkıldık.
-
Arkadaslar istanbul kazananlar watsap grubu var mi acaba?
rosee34 tarafından gönderilen son iletiler
-
Once egitim mi yoksa dairemize gidip ise mi baslayacagiz bu konu hakkinda kesin bilisi olan var mi arkadaslar
-
Arkadaslar hayirli ugurlu olsun bende istanbul ikamet ve listedeyim. Insallah diger grupta yer alan arkdaslarimizin listeside tez zamanda aciklanir
-
@tusaoo hangi il hocam istanbul mu
-
@guycucekocu istanbul icin bekleyen birsuru kisi var hepsi sasirmis oyle deyince cunku hicbirimizi cagirmadilar. Bilerek konusmadi bence.
Yedeklerde muhtemelen evrak teslim etmeyenler oldugu icin cagrilmistir. Insallah en kisa zamanda hayirlisiyla görevimize baslariz hangi ilde olursak olalimbaslamadigimiz surece insanin icinde hep bir tedirginlik oluyor
-
@by123 keske, keske. İnsan ister istemez acaba mi diye huzursuz oluyor
-
@by123 dogru oldugunu sanmiyorum o yazilani bende okudum kendisi istanbul icin beklemiyormus ki. İstanbuldan baslayan olsaydi mutlaka duyardik
-
@zeljkobra listeyi ivdb sitesinde mi yayinliyor
-
@pyle saolun cevap icin hakkinizda ve hakkimizda hayirlisi olsun
-
@abba10 hangi ilcedesiniz acaba