Arkadaşlar amacım kimseyi suçlamak veya yargılamak değil lakin bir hususa değinmek ve birilerinin vicdanına seslenmek istiyorum. Mezun olduğum okul itibariyle bir çok arkadaşım güzel kurumlarda işe başladılar. Çoğunun adını listelerde gördüm hem dostlarım olduğu mutlu oldum hemde güçlü rakiplerim gittiği için sevindim. Ancak son zamanlarda bu iyi kurumlarda çalışan arkadaşların İşkur, Etkb, Kgk ve Tedaş listelerinde adını gördüm. Başta dediğim gibi kimseyi yargılamıyorum ancak çok daha iyi kurumda çalışıp işkura başvuran mı dersiniz yoksa bu sınavlara başvurup listeye adını yazdırıp gitmeyenler mi dersiniz hepsine şahit oldum. Geçtiğimiz hafta Etkb sınavına girdim ve başka kurumda müfettiş olan arkadaşlarımın listede adı olup sınava gelmediklerini gördüm ve bugün Tedaş listesindede varlar. Benim gibi birçok arkadaşımızda küsüratla bu sınavı kaçırdı ve bir ekmek, umut kapımız daha kapandı. Herkesin duyarlı olmasını diliyor kötü niyetli arkadaşları Allaha havale ediyorum.
aer tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Öncelikle bizimle aynı yollardan geçmiş alan grubundan yüksek puanları olan, emek vermiş bir yandan da yds puanını cebinde tutan dostlarımız hayırlı olsun. Ancak ilanla bir kaç düşüncemi aktarmak isterim; ilanı detaylı incelediğimizde bölümler konusunda aklıma soru işaretleri geliyor. Bu bölümlerin bir çoğu İİBF ve Siyasal bilimlerin dahilinde yer almıyor.Hatta bir çoğu devlet üniversitelerinde dahi yer almıyor.Ve alımlar tamamlandığında ağırlığı özel üniversite mezunu ve kpssden ortalama 70 almış arkadaşlardan oluştuğunu göreceğiz. Daha ekleyecklerim vardı ancak çok doğru olmayacağı kanısına vardım yazarken hakkımızda hayırlısı olsun.
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar gün içinde açıklanacak
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@maxmin Hocam kimsenin vebaline girmek istemem bende birkaç gündür ders çalışamadığım için ne yapacağımı şaşırdım ve abimizi aradım oda bana başka sınavın varsa ona çalış sınav ertelenecek dedi.İlk ağızdan teyit edincede dönüş yapacak.
-
Dostlar önceliğimiz kesinlikle DGUY-GUY MÜLAKATLARI
İptal edilen VMY SINAVI
BEKLENEN SGK İLANI olmalı.
Eğer gazete ilanımız çok fazla şeyi kapsarsa hiçbir işe yaramayacak gibi duruyor. -
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar çok soru geldiği için yineliyorum
Dguy-Guy sürecini sordum neden bu kadar uzadı, sonuçlanmasıda böyle mi olur gibi?
Bürokratik bir süreçti ayrıca başkanın geç atanması çok etkili oldu dendi. Sonuçların ise birlikte açıklanmasının planlandığı (kesin demiyor) işe başlama sürecinin çok uzamayacağı belirtildi. Tahminimce Dguy mülakatları bitince liste belli olacak ama yayınlamayacaklar.
Vergi müfettiş yardımcılığı sınavıyla ilgili bir gelişme olup olmadığını sordum; şu an için herhangi bir gelişme yok bakana bağlı herşey anladığım kadarıyla.
Diğer konularada değinildi alımlar neden böyle ileride nasıl bir süreç olacak?
Emin olun kurumdakilerde herşeyin farkındalar alımların kısıldığı İibf mezunlarının son yıllardaki mağduruyeti vs...Elimizde olsa biz alımları yapacağız deniyor.
Kaynak soran arkadaşlar içiniz rahat olsun çok değerli bir üstad. Bunların dışında pek bişey soramadım. -
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Vmy yaklaşık 150 kişi olacak
-
RE: 2018 Guy Alımı
Bir Allahın kuluda çıkıp açıklama yapmıyor.Maliye bakanı, VDK Başkanı,GİB yetkilileri ne iş yapar.Gençlere yapılan bu eziyeti Allah hepsinden sorsun inşallah
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@can-mavi Dostum bakanlıktan bir abimizden aldım bilgiyi ancak tam net bilgi bekliyorum bana geri dönüş yapılacak
aer tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Öncelikle bizimle aynı yollardan geçmiş alan grubundan yüksek puanları olan, emek vermiş bir yandan da yds puanını cebinde tutan dostlarımız hayırlı olsun. Ancak ilanla bir kaç düşüncemi aktarmak isterim; ilanı detaylı incelediğimizde bölümler konusunda aklıma soru işaretleri geliyor. Bu bölümlerin bir çoğu İİBF ve Siyasal bilimlerin dahilinde yer almıyor.Hatta bir çoğu devlet üniversitelerinde dahi yer almıyor.Ve alımlar tamamlandığında ağırlığı özel üniversite mezunu ve kpssden ortalama 70 almış arkadaşlardan oluştuğunu göreceğiz. Daha ekleyecklerim vardı ancak çok doğru olmayacağı kanısına vardım yazarken hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@zenginmemur
Dostum ilan gelmeden şartlar netleşmeden tercihlere cevap vermek çok zor şu an yapılması gereken bol bol ders çalışmak -
@botan01 2000 kişilik kadro ihdası verilmiş olmasından yola çıkarak bunu diyorsun ancak daha önceki yıllarda bizzat bakanların ağzından ne kadro ihdasları (1000 Dguy, 1000 Vmy) duyduk o yüzden kesin diye birşey yoktu. Bu saatten sonra tek umudum daha önce iptal edişen vmy alımıyla ilgili şikayetlerin dile getirilerek bakanın bunu göz önüne alması.
-
@kamucu25 Daha önceden almış olduğum duyumdu tüm kadrolara alımın 2000 olacağı Vmy 150 civarı olacağı idi dünkü gelişmeyle tam olarak uyuşuyor malesef
-
Vmy yaklaşık 150 kişi olacak
-
Arkadaşlar gün içinde açıklanacak
-
@tükendikagrubu Daha önce dediğim gibi VMY ile ilgili sordum sadece diğer ilanları sormadım. Şu anda bende mülakatları bekliyorum bu süreç tamamlandıktan sonra bir yoklama yapacağım ama o zamana kadar inşallah Pareto üstad size güzel haberleri vermiş olur.
-
@tysbyno-hi Dostum bende pek mantık bulamıyorum o süreçte açıklanması dışındaki durumları lakin dguy guy sürecinin en başından beri sistem eşanlı işliyor. İlan gelmesi, sınav sonuçlarının açıklanması, mülakat tarihlerinin açıklanması hepsi aynı anda gerçekleşti. Bu yüzden aynı anda nihai listenin açıklanacak olması beni hiç şaşırtmayacak.
-
Arkadaşlar çok soru geldiği için yineliyorum
Dguy-Guy sürecini sordum neden bu kadar uzadı, sonuçlanmasıda böyle mi olur gibi?
Bürokratik bir süreçti ayrıca başkanın geç atanması çok etkili oldu dendi. Sonuçların ise birlikte açıklanmasının planlandığı (kesin demiyor) işe başlama sürecinin çok uzamayacağı belirtildi. Tahminimce Dguy mülakatları bitince liste belli olacak ama yayınlamayacaklar.
Vergi müfettiş yardımcılığı sınavıyla ilgili bir gelişme olup olmadığını sordum; şu an için herhangi bir gelişme yok bakana bağlı herşey anladığım kadarıyla.
Diğer konularada değinildi alımlar neden böyle ileride nasıl bir süreç olacak?
Emin olun kurumdakilerde herşeyin farkındalar alımların kısıldığı İibf mezunlarının son yıllardaki mağduruyeti vs...Elimizde olsa biz alımları yapacağız deniyor.
Kaynak soran arkadaşlar içiniz rahat olsun çok değerli bir üstad. Bunların dışında pek bişey soramadım. -
Daha önceki planlamayı bilmiyorum ancak dün aldığım bilgi itibariyle mükerreliğe çok dikkat edileceği ve iki sınavında aynı zamanda açıklanacağıdır.