@cigdem ben ozel bi bankada calistim kisa bi sure ama istifa etmenin dezavantaj olcagini da dusunuyor ve geriliyorum
cokissiz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
cokissiz tarafından gönderilen son iletiler
-
bugun burdan mulakata giren oldu mu acaba bize biraz bilgi verebilcek kimse var midir
-
@nenehatun sabiha gokcenden otele e11 otobusuyle gecebilirsiniz yeni sahra duragi otelin onu oluyor hatirladigim kadariyla
mecidiye koyden atasehire metrobus ve otobus kullanmaniz lazim ama suan otobus hatlarini hatirlamiyorum cok oldu benimde ist.dan ayrilmam , daha iyi anlatacak bi arkadas cikacaktir eminim -
@cokissiz kafam nasil karisiksa soramamisim bile soruyu mulakat yerlerinin aciklanma tarihiyle mulakatlarin gerceklesme gunu arasindaki gun farki
-
@halkbank-ist hocam peki mulakat tarihleriyle mulakatlar arasindaki surec kac gun hatirliyo musunuz
-
@cigdem insallah hocam hakkimizda hayirli ise olsun
-
@cigdem ben ozel bi bankada calistim kisa bi sure ama istifa etmenin dezavantaj olcagini da dusunuyor ve geriliyorum
-
@keynesdede, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Mülakat için mezuniyet belgesi olarak e-devlet çıktısı almamız yeterli mi yoksa üniversiteden geçici mezuniyet almamız şart mı ?
Bunu ben de cok merak ediyorum. bilgisi olan yok mu arkadaslar ?
-
arkadaslar ozel bi bankada 8 ay calistim ve sartlar o kadar kotuydu ki istifa edip ayrildim mulakatta tecrube olarak mi bakarlar yoksa istifa etmenin olumsuzlugunu mu goz onune alirlar sizce?
-
@prsnll-adayı-52 herkeste bi rahatlama olmustur kanaatindeyim bi kac gune buralar yine kaynamaya baslar