P48~76.2
P42~81.0
Bu puanlarla kurum sınavı görebilir miyim? Tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilirse çok memnun olurum.
Asterolind tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
RE: Kpss A önerisine ihtiyacım var.
@walrass06 bir de kendime anlatabilsem bunu. Kpss den başka şansım, seçeneğim yok hocam. Beni bu zorluyor maalesef.
-
@hü-sbky çok sagolun hocam maalesef çok telâşlıyım, iyi puan alamamak korkusu var ve bu beni çok olumsuz etkiliyor.
-
@luthor çok teşekkürler hocam themis çözmek şart oldu
-
@luthor hocam konsensus hakimlik üzerinden gittiği için çıkmış olan soruların kpss de gelme ihtimalini zayıf gördüğüm için dönüşüm tercih ettim. Themis mutlaka çözmek lazım ama çok sağlam hukukun yoksa alma diyorlar.
-
Kpss A önerisine ihtiyacım var.
Arkadaşlar geçen yıl kpss girdim fakat tatmin edici bir puan alamadım. Puanım 73. Okul, temel eksikliği vs çok zayıf kaldım.
Fakat bu sene çoğu dersi hallettim fakat bir derse çalışırken daha önceki çalıştığım dersi unutuyorum. O dersi ara ara tekrar edince unuttuğumu fark edip telâşlanıyorken. Bu konuda sizler nasıl bir yol izliyorsunuz ?
Bir de maliye noktasında konu anlatımı kitap önerilerinizi bekliyorum.
Hukuk da dönüşüm çözdüm fakat 2. Kez dönmeye başladım ama sorular çok kolay gelmeye başladı. Hukuk da hatası az olan özgün, çıkmış ne önerirsiniz ?
Lütfen kendinizin çözmediği kitapları önermeyin.
Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun, emeklerinizin karşılığını en kısa sürede versin.