@black ahahah çok komik değil mi ya saçma anlaşılmaz bir sürü soruya şıklar üzerinden biz mantık getirmeye çalışıyoruz
Miltonkynes
@Miltonkynes
Miltonkynes tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
Hangisi idarenin iş gördürme usulü değildir?veraset:)
-
Bir soru vardı anayasada; "genel oy"du cevap
-
@black otomatik stabilizatör sorusu da yanlış. Hangisi otomatik stabilizatör değildir diyordu. Hem kdv vardı hem işçi ücretleri. Ikisi de değil.
-
@nfs yine aynı yer ya dağın başının sonu
-
@safitürk69 astana biraz daha avrasya bazlı. Fakat bm himayesindeki görüşmeler soruluyordu
-
@paretooptimal çocuk baskı ile kolayca şikayetinden vazgeçtirilebilir diye kanun koyucu çocuğun hakkını muhafaza için olay hemen kamu davasına dönmez mi
-
@safitürk69 evet evet o soru. Özel hukuk kişisine gördürülme biçimi değildir diyordu. Acaba siz biçimidir okuyup a şıkkında mı gittiniz b veya c şıkkı verasetti
-
82 anayasası ile 61 anayasasını kıyaslama sorusu vardı hangisi degildir diye cevap e şıkkı) 82 anayasası daha çoğunlukçu ve özgürlükçüdür olacak.
-
Hangisi bm daimi üyesi değildir sorusu vardı almanya olacak
Miltonkynes tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Ben bugün girdim. Maskotu bana da sordular görmedim dedim. Buranın adresini ezbere biliyor musun dedi. Internet sitemize girdin mi ne aradın girdiysen ne gözüne çarptı dedi. Hangi kanuna bağlıyız kanun numarası ne dedi. Biz kime hizmet ederiz dedi. Iktisattan sağlam iki soru sordu. Istisnai memuriyet ne dedi. Mevzuat sordular bi kaç soru bi de
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Mülakata kalan arkadaşlar sizi mahallenizde soruşturan olmuş mu emniyet tarafından? Benimle ilgili birileri soruşturmuş ve uzman yardımcılığı ile alakalı demişler ama hangi kurum olduğunu dememişler. Benim başka kurumlarca da beklediğim sonuçlar var da acaba bu kurum mu onlarla mı ilgili bilmek istedim.
-
@black otomatik stabilizatör sorusu da yanlış. Hangisi otomatik stabilizatör değildir diyordu. Hem kdv vardı hem işçi ücretleri. Ikisi de değil.
-
Itiraz edilirse bi üç dört ay da bu sürer heralde
-
Bi de ben bi şey soracağım. Içişleri bakanlığından izin almak kaydıyla yabancılar miting yapabilir mi?ya da gerekli şarlar sağlanınca yabancılar sendika üyesi olabilir mi?kurucusu olamaz onu biliyorum da
-
Hangisi memurlarla ilgili olarak doğrudur sorusu vardı . Öncüllü soru
-
@paretooptimal ac, afc ile avc'nin toplamı olduğu için daima avc'nin üzerindedir ve çanak şeklindedir. Fakat üretim arttıkça avc ile ac birbirine yakınlaşmaya başlar çünkü afc üretim arttıkça azalır. Öte yandan avc çanak şeklinde afc ise giderek azaldığı icin avc ile afc arası üretim arttıkça artar
-
Hangisi bm daimi üyesi değildir sorusu vardı almanya olacak