@1umut Fotoğrafı kopyalayamadim bir türlü 2016 toplam 79 nete 85.5 puan sıralama 151 gygk 19 ortak alan 32 idari yargı 28 dogruydu
şentürkaslı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@ozanjames kaçakçılık suçuna iştirak halinda hapis cezasinin yarısı (maddi menfaat yoksa) şeklinde uygulanır vergi ziyai aynen uygulanır.İştirak halinde indirim sağlanan ceza hapis cezasıdir diye biliyorum
şentürkaslı tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@ozanjames kaçakçılık suçuna iştirak halinda hapis cezasinin yarısı (maddi menfaat yoksa) şeklinde uygulanır vergi ziyai aynen uygulanır.İştirak halinde indirim sağlanan ceza hapis cezasıdir diye biliyorum
-
@minikistan 85.5 alan 151.kişi 2016da ona göre hesap et hocam
-
@1umut Fotoğrafı kopyalayamadim bir türlü 2016 toplam 79 nete 85.5 puan sıralama 151 gygk 19 ortak alan 32 idari yargı 28 dogruydu
-
@sikilaccisamatha vuk 120 (ek fıkra: 28/3/2007-5615/20 md.) ???
-
kanunda yazan neyse odur bence de uygulamada aksini iddia etmek çok gerçekçi degil
-
@marshallist vergi hatalarının duzeltılmesıne ılgılı vergi daıresı muduru karar verır. Fakat ılgılı kanunun ''4.maddesıne'' gore yazılı vergi daıresının gorev ve yetkılerını haız olarak faalıyete gecen vergı daıresı baskanlıklarında duzeltme yetkısı vergı daıresı baskanına aıt olup , baskan bu yetkısını ılgılı grup mudurlerıne devredebılır.. dedıgı ıcın ıkılemde kaldıgım bır soru oldu