Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@tunahanlı1745 hayır evrak geldi demediler sadece ismimi söyledim telefonu açtıgımda direk bikaç hafta bekliceksizin hafta ortası atandığını ili arayın dediler
-
@burjuvazi hocam kotu dusunmeyin bence genel olarak herkese ayni seyi soyluyorlardir yoksa atandiginiz ili de arayin demezlerdi saniyorum
-
@stat91 sizin ikametgah neresi acaba...yarın bide siz ararmisiniz acaba sizede aynı şeyi diyeceklermi?
-
@burjuvazi o zaman direk olumsuz düşünme. Dedikleri gibi bekle bakalım 2 hafta daha ses çıkmazsa bida bakarsın. Hemen üzme kendini.
-
@burjuvazi kardeşim ben senden daha çok zamandır bekliyorum banada haftaya salı veya çarşamba atandığınız ili arayın dedi. Olumsuz düşünmeyin şuan için az daha sabır.
-
Daha çok derken soruşturmam biteli 1 ayı geçti
-
@kizilderili hocam sizin ikametgah neresi acaba sizede bikaç hafta beklersiniz gibi bişey dedilermi...
-
@burjuvazi kardeşim bana haftaya arayın il müdürlüğünüzü dediler Adana ikamet. 7.promosyon sayfasına baktım 2. Maaşını alan varken daha başlamamış daha ssonra başlamış kişiler gördüm.
-
o nasıl oluyor ya sorunlu olanlar mi öyle geç başlıyormuş...bide şöyle bi durum var onların tam 15 temmuza denk geldi mülakat ve soruşturmalari...bizim promosyon takır takır başladı resmen...
-
@kizilderili, içinde söyledi: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
@burjuvazi kardeşim ben senden daha çok zamandır bekliyorum banada haftaya salı veya çarşamba atandığınız ili arayın dedi. Olumsuz düşünmeyin şuan için az daha sabır.
Hocam sizin komisyondan olumlu karar çıkmıştır büyük ihtimal. İnş hayırlı haberler alırsınız.
-
@tunahanlı1745 inşallah, memurla konuşunca bir hafta daha beklerken içim biraz rahatlamış oldu bakalım sağolun hocam
-
@tunahanlı1745 böyle bir nüsha bulunur mu ellerinde sizce? kayıp olduğunu bilmeden tekrar gönderilir mi bilmiyorum gerçekten ama denemekte fayda var diye düşünüyorum, haklısınız. Teşekkür ederim
-
@aybengülerim emniyette toplanan yazılar (diğer şubelerden gelen yazılar yani) sistemden geldiği için bulunuyor diye biliyorum sormakta fayda var. olmadı posta takip kodunu alıp evrağınızn peşine düşün ama kesinlikle boş boş beklemeyin
-
@burjuvazi hocam telaşlanma bi arkadasim da aramis ona da hafta ortasi atandiginiz kurumu arayin demisler..bekleyen herkese oyle diyolar galiba
-
Bence olumsuz sonuçlandı denmesi için çok erken Bursa'da 17 kişinin 5i başladı. Gereksiz habelere itibar etmeyelim.
-
@mfurkantuna aynen hocam, ankarada bile 20 küsür kisinin baslaması bekleniyormus
-
@stat91 teşekkürler hocam biraz daha bekleyelim bakalım...daha önceki yorumlarda 30 kişinin sonucu olumsuz oldu falan denmiş umarım öyle bişey yoktur bize zaten daha önceden soruşturma yapılıp listelerin belli olduğu söylemedimi.
-
Arkadaşlar atananlar ilk maaş ne kadar yattı acaba?
-
@tunahanlı1745 hocam siz nereye atanmistiniz?
-
Arkadaslar burada daha baslamayan kac kisiyiz? Kac kisi kalmistir ki