2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@FC-Real-GDP dostum soru nerde satiliyor demiyor kim yapiyor diyor ozellestirmeden bahsediyor imkb nasil ozellestirme yapiyor bi anlatin hocam
-
Kalkınma bakanlığı ve başbakanlık doğru kabul edilecek mi yoksa Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Bakanlıgı mı yazmalıydık bi fikri olan varmı?
-
@ugur1144 anladim hocam basarilar dilerim
-
@vaner esas tedavül diye bir durum yok hocam. İMKB içinse şüphe etmemizin sebebi tarihlerle ilgili. İMKB'de halka arz yoluyla bu satışlar yapılabiliyor bunda bir sıkıntı yok.
-
@suayipgzc Pek acik bir soru degil evet bakalim hayirlisi
-
@mustafa-kader anayasada başbakanlık kanunda kalkınma bakanlığı yazıyor dolayısıyla bu cevaplar dogru
-
@vaner kardeşim baktım senin dediğin kurum 414 sayılı khk ile kurulmuş bu khk ise 1990 yılında kurulmuş altta linkini atıyorum http://www.basarmevzuat.com/dustur/khk/5/2983/a/khk414.htm
-
@onuktekin 3 haziran 1986 tarihli resmi gazete 13.madde sorunun net cevabi
-
@suayipgzc kartel mi yok trösttür o.Kartel olsa duramayız hocam.
-
@fetih teşekkürler hocam rahatlattın saolasın.
-
@vaner her seferinde soru değişiyor anlamadım. her neyse ben artık artık polemiğe girmeyeceğim. i. hakimlikten beklemeye alışkınım bekleyelim görelim.
-
@onuktekin O soruya ben "Etik dışı faaliyet" dedim. Zira diğerlerinin hiç biri tam olarak anlamı karşılamıyordu..
-
@hakperest46 hayir benim dedigim bu degil altta verdim resmi gazete tarihini
-
evet şimdi gördüm doğru kardeşim
-
Bu seneki sorular sanki daha bi tehlikeliydi
-
@vaner peki kardeşim bu kurum nezaman faliyete geçmiş o gün mü
-
Cevap son kez yaziyorum toplu konut ve kamu yatirim ortakligi idaresi yani simdinin ozellestirme idaresi ben ozellestirme yaptim galiba ona da vermez puan
-
@hakperest46 o kurum çok daha öncesinde var.
-
@onuktekin kartel olma ihtimali var bence.
-
@ugur1144 kardesim desene o soruyu yapan standarttan hat-trick yaptı ilk defa duydum