2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@83istanbul hocam bahsettiğiniz hangi ilan?
-
Mhuy arkadaşlar
-
@83istanbul sayı hocam ?
-
@friedman98 doğruluğunu bilmem ama Ocak ayında söyle bir haber yapılmış.
"Maliye Bakanlığı, mali hizmetler uzman yardımcısı alımlarıyla ilgili bilgi verdi. Bakanlık 2015 yılında 331 mali hizmetler uzman yardımcısı ataması yaparken 2016 yılında da 241 uzman yardımcısı atamıştı.
Bakanlık 2017 yılında da 250 mali hizmetler uzman yardımcısı almayı planlıyor."
-
@duryy eyvallah hocam
-
@duryy hayır Arkadaşım yanlış bilgi. Performans programında belirtilen sayıya göre alıyorlar. En son ilan 2015 te geldi. Ve belirtilen sayısı 241 kişiydi. 331 kişilik ilan ondan öncesi. Ne eksik ne fazla. Söyledikleri sayıya göre aldılar. Şimdi de 250 olarak yayınlamışlardı. Değişeceğini sanmıyorum bir aksilik çıkmazsa. 250 kişilik bir ilan bekliyorum
-
@83istanbul puan turleri konusunda bilgi var mi hocam haber icin tesekkurler
-
@shady arkadaşlar çok detaylı ve çok güvenilir bilgiye sahip değilim. Arkadaşım bakanlıkta mhuy. O arayı söyledi ilan yakın diye. Onun üzerine sadık yıldırımın paylaşımı denk geldi. %100 geliyoe ilan diye. Biraz inandırıcı geldi. Tahminime göre p48. Ama sadece tahmin.
-
@83istanbul Ters yazmışlar heralde ilanda ama orası çok önemli değil. Bu yıl için 250 demişler ben orasıyla ilgileniyorum
-
@duryy, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@83istanbul Ters yazmışlar heralde haberde* ama orası çok önemli değil. Bu yıl için 250 demişler ben orasıyla ilgileniyorum
-
Bncede bir cok kisinin yuzunu guldurecek ilan mali hizmetler sinavi olabilir.20 kati sinava cagirsa bu ilansizlikta bile p48den 80in altina gorur gibi.Guydan maas bakiminda bi artisi yoksa basvurmayanlaeda olur
-
@zenginmemur kısa zamanda gelse gerçekten çok güzel olur. Hiçbir hareketlilik yok şuan ders çalışmak vs cok zor oluyor. Güzel bi motivasyon olurdu.
-
Muy,mhuy,guy gibi ilanlar için kpss standardında bi çalışma yeter değil mi?
-
@ridvan mhuy diğer kurum sınavlarının yanından geçmez. Çokkk baba sınav. Yani bana öyle geldi soruları görünce
-
@pareto_wilfredo hocam aydınlat bizi
-
@duryy, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo hocam aydınlat bizi
-
@paretowilfredo dostum ASPB Uzman Yardımcılığı alımına ilişkin bir duyum var mı?
-
Arkadaşlar ne oldu gümrük uzman yardımcılığına, bilgisi olan var mı?
-
maliye bakanı açıklama yapmıs bugun 2018 yılında kamuda kemerleri sıkacağız diye bana öyle geliyo ki mhuy ilanıda gelmiyecek gibi alımlar git gide azalıyor 2.5 senedir dogru düzgün alım falan olmadı
-