SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@umutsuz06 sadece onları biliyorum belki başkaları da vardır. Hakimlik ve kaymakamlik mülakatlari büyük ihtimal açıklanır.sayistayin bildiğim kadarı ile mulakati daha yapılmadı.
-
.........
-
Arkadaşlar. Atama ilanı geldikten sonra tahminen kaç gün içinde işe başlamamız istenir?
-
@jjrousseu Sanirim calismiyorsaniz derhal..calisiyorsaniz muvafakatiniz gelince..
-
Arakadaslar asil listesinde olup farkli sinav bekleyen ve feragat edecek olan var mi? Ins. Yedek ilani hemen gelmez..cunku listede ki 2 yedek dahil bana sira gelmiyor
-
@umutsuz06 Çalışıyorum. Ayrılmadan 15 gün önce istifamı vermem lazım kurumuma. Acaba Mayıs sonuna kadar işe başlama olur mu?
-
@jjrousseu mayis sonu imkansiz..guvenlik sorusturmasini tekrar yapacaklarmis..2 ila 4 ay arasi surer dedi aradigim yerdeki beyefendi..
-
@umutsuz06 gerçekten mi? Vay bizim halimize. Açıklanmasını 4-5 ay bekledik zaten. Sağlık olsun.
-
Bayram öncesi için umutluyum açıkçası 1.5 aydan fazla zaman var. az değil
-
Biraz once kurumu aradim..bana kac yedek cagiracaklari veya nasil bir usulle cagiracaklari hakkinda bilgi veremeyeceklerini soylediler..Makamla gorusmeleri lazimmis..Arkadaslar lutfen sizde arayin ve aldiginiz haberleri burada paylasin..
-
Selam arkadaşlar ben de aradım. Görüştüğüm beyefendi, asillerden kaç kişinin belge teslim ettiğini söylemedi. Ne zaman açıklarsınız dediğimde asillerin çağrılmasından itibaren belli olur dedi. Asiller ne zaman çağrılır dediğimde güvenlik soruşturması olduğu için 3-4 ayı bulabilir dedi.
-
@Thepacemaker siz hangi numarayi aradiniz acaba..herbiri ffarkli birsey soyluyor..ben tekrar aradim..bana asillerden bos kalan yerler icin orn. 10 yedek cagrilir..kalanlarin hakki yanar dediler
-
@Thepacemaker @umutsuz06
sinav ilanında ' Yedek listede yer alan adayların hakları, sınav sonucunun ilân edildiği tarihi takip eden üç ay için geçerlidir ' ibaresi yer alıyor.
3 4 ayı bulabilir diyen görevlinin sınav ilanından haberi yok heralde çok sık aramayın diye bol keseden atiyor -
@DELİ-KURT 3 ay olayini hatirlattim..guvenlik sorusturmasi olayi karıştırdı o konuda ne yapacagimizi bilmiyoruz ancak yedeklerin hakki yanmaz dedi..
-
Maksimum 60 kişinin güvenlik soruşturmasının 3-4 ay sürmesini aklım almıyor. Bence de tahmine dayalı bilgi veriliyor çalışanlarca.
-
@umutsuz06 Kaymakamlik mulakat sonuclari aciklandi...sgk asil veya yedek listesinde kaymakamligi kazanan var mi acaba?
-
Arkadaslar. Aranızda evine tebligat gelen var mı?
-
@jjrousseu arkadaşın birine gitmiş hocam cuma günü.
-
@josephs.nye hocam bana da cuma günü gelmiş galiba ama evde kimse yokmuş ptt ye geri dönmüş 7 gün içinde alın diyor. Bahsedilen tebligat atama ile ilgili değil mi hocam?
-
@jjrousseu atama sıranız kaç hocam?