2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@turkmenoglu Ben inceledim sınav test usulü yapılırken kabul edilen cevapları kastettiğini düşünüyorum
-
@politics06 zannetmiyorum. İç işleri bakanı yazan kabul edilmiş demiş. Testte böyle bir yazım yanlışı bulunmaz.
-
@aliserdar-çetin İnşallah hocam ama benim bu netlerle kapatacağına dair fazla ümidim kalmadı.Listede Türkçesiz 23 doğru altında 10 kişi var yok.Bunların Türkçenin asgari yarısını yaptığını düşünsek net daha da artıyor.Yemin ederim şu sınavın açıklanmasını listenin doğruluğunu görmek için bekliyorum.
-
Borsa istanbul imkb nin yeni ismi degilmi arkadaslar ayni kurum degil mi ikiside
-
Ben de bu tavırlara bitiyorum bu kadar emin kabul edildi edilmedi denmesi resmen bir eğitimcinin sınavların mahremiyetiyle ilgili yanlış konuşmaları bence.
Bir de sınavların okunması 15 gün önce bitti denmiş yani bunlar nasıl bilgiler anlamıyorum.
-
@luthor hocam kazanırız inşallah hayırlısıyla gelir bize de mülakata katılma hakkı hocam artık doğru kabul ettiklerimden de şüphe eder duruma geldim...
-
@aliserdar-çetin İnşallah senin mülakat olur hocam takip ettiğim kadarıyla baya heveslisin.Benim olmayacak eminim bir sonraki sınava kaldı.
-
@luthor öyle demeyin hocam inşallah gönlüm sizin kazanmanız bu forumdaki bütün arkadaşlar kazansa...
-
@yasaminizleri, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Borsa istanbul imkb nin yeni ismi degilmi arkadaslar ayni kurum degil mi ikiside
Aynısı sadece isim değişikliği oldu
-
adam türkçesiz , tartısmalı sorular olmadan , sapma puanıda eklenmeden 81 beklıyor . Türkiye birincisi bu adam olmayacaksa kım olacak ?
-
@aliserdar-çetin Sağol hocam
-
@fenerbahceli
erkek arkadaşın sana hizmet yerinden yönetim kuruluşları yazdım kabul edilir mi die mi bahsetti yani ??? anladığım bu benim . neyise özelinize girmek tabiki de bana düşmez. naçizane tavsiyem sizin için erkek arkadaşınıza söyleyin, bu kadar süre beklemiş 3 gün daha beklesin her şey belli olur. -
@aliserdar-çetin benim pek yok kardeşim 24.5 en kötü 24 diyorum ama çok çok zor.
-
@politics06
reklamın iyisi kötüsü olmaz. bak iki gündür yine burada konuşulmayı başardı -
@turkmenoglu kanul edilmiştir - edilmemiştir , iç işleri ayrı yazan kabul edilmiş falan yazmış bende anlamadım
-
@snotz hocam kaç gündür sürekli üşenmeden yorulmadan liste yapıyorsunuz bi teşekkürde benden.
-
@fablo bende anlam veremedim net ifadeler olunca
-
@sisifos17
İnşallah kazanırsınız ve siz de üşenmeden vatanımıza milletimize hizmet edersiniz. Samimane bilgi paylaşımında bulunanlara da ben teşekkür ederim. -
@can-mavi BORSA İSTANBUL KİT OLABİLİR AMA ANONİM ŞİRKETTİR. BİR ANONİM ŞİRKET KANUNLA KURULMAZ. TÜRK TİCARET KANUNA GÖRE KURULUR. TTK DA TESCİL ANI BAZ ALINIR
-
@turkmenoglu acıkcası ben kağıtların okunduğunu düşünüyorum 1 hafta öncesinde bitti bişeyi bekliyor ya da bi çalısma var bu tıkanıklıgın nedeni baska bişey olmalı