GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
-
@asya ama puanın iyi günde azda olsa çalış .evet guy olsaydk çok iyi olurdu demek ki bizim için hayırlısı değilmiş.
-
@1903bjk görmedim hocam o ilanı link atar mısınız
-
Ptesi sabah 5ten beri kendime gelemiyorum.uyuyamiyorum,agzima 1 lokma atiyorum sonra aglamaya basliyorum,az gezeyim dedim kafami dagitamiyorum..elendigimi duyan ptesi gunu eve geldi cenaze evi gibi gelen agliyor..annemin yaninda kendimi tutmaya mutlu gozukmeye calisiyorum bugun yoksa ona bisey olacak artik mahvetti kendini benim cocugumun hakkini yediler diye..Allah guc,sabir versin hepimize ve ailelerimize..Insallah o kadar calismaya hakkimiz guydan daha iyileridir..
-
@iktisatçı-0 biraz zaman geçsın de günde birkaç saat bile olsa bakmakta fayda var zaten zaman da geçmiyor ders çalışmayınca
-
@duranvarlık hep aynı durum hocam ya ben tüm hesaplarımı kapattım kimseyi görmek istemiyorum burası iyi gelecek bana
-
@asya bosver daha guyu falan.referansimiz oralara yetmez biz elenenlerin arkadasim.
-
-
@1903bjk bana gelmez hocam bu 2300 benim sıralama
-
@duranvarlık
Ahh ahh sorma ayni uzuntu hepimizde var. En kotusu de zaten ailelerimizin yuzunu guldurememek.Ama bu son degil.Kimseye bakmayin..Ne laflar duydum, cok acitmaya calistilar canimi...Cekip gidesim var... Ben bundan sonraki surecte akraba,komsu, arkadas kimseyle konusmcam. Herkes kendine baksin once. -
@1903bjk ailelerimiz bizden daha çok üzülüyorlar akrabaları hiç umursamamak lazım onlar çok biliyorlar çünkü.
-
@1903bjk bende ve bundan sonra ne sınava girdiğimi ne kazandığımı söylemeyeceğim kimseye Allah nasıp eder de kazanırsam görür herkes
-
@asya hocam bence ilan gelmediği takdirde çalışmazsanız unutulmakta ki ben Uluslar çalışacağım diye bakmaktan unutmuştum, hani çalışmamak da değil. Zaten çalışsanız da arada hep istemediğiniz zamanlar oluyor. Arada bir klasik sınav çözseniz zaten o sizi moda getirir.
-
@1903bjk hah böyle bir başlık niye yok diyordum ben de
-
Evet arkadaşlar bana da Bursa' yı yedirmediler. Yerime yerleşen arkadaşa buradan beddua etmeyeceğim zira günlerdir ettiğim duaların milyonda biri kabul olursa o arkadaş evrak teslim etmeye giderken kafasına 1. Dünya Savaşından kalma Alman zeplini düşecek. Tabi yerime yerleşen yedek arkadaşı da unutmadım. Ona da yeni guy ilanının erken gelmesi ve yedek hakkını kullanamadan tekrar aynı süreçleri yaşaması duasında bulundum.
Günlerdir uyku uyuyamıyorum bende sizler gibi. Onun dışında GİB' e küstüm. GUY denilince midem bulanıyor. Yeni GUY ilanı gelirse başvurur muyum? Evet başvururum ama mülakata kalırsam çalışmam. Onlara söylenecek iki çift lafım ve para politikasının etkinliği konusunda aklıma yatmayan şeyler hakkında sorularım var. Benim için bir başka hayati olay askerlik. Tecil sürem doluyor. Ama askerde de olsam bir yolunu bulabilirsem sınavları kovalayacağım. En azından sınava başvuru hakkımı kimselere yedirmeyeceğim.
GUY ' un açıklanmasının üzerinden çok vakit geçmiş olmamasına rağmen kendimi 'en azından vurduğun yumruk boşa gitmedi oğlum' diyerek avutuyorum. Evet elendim ama beni eleyenin kpss puanı 80 in üzerinde idi. Bu tabiki kendimi sakinleştirmenin bir yolu. Ancak öfkem hiç bir zaman dinmeyecek. Bursa' yı bana yerdirmeyenlerin çizgisinden gidenler mümkünse her GUY ilanında Bursa açarsa Bursa' yı yazsınlar. Ben Bursa' da düz memur bile olurdum hiç önemli değildi. Yeni hedefim Bursa' da bir işe atanana kadar önüme gelen tüm sınavlara girip Bursa' yı yazmak. Umarım şu SGK Denetmen Yardımcığından da elemezler ve Bursa iline de alım olur. Şuan önümüzde güzel güzel ilanlar var. İş teftiş, kyk teftiş gibi. Bir o kadar da gelecek olanlar. Arkadaşlar sizden ve kendimden tek bir isteğim var lütfen çok çalışalım. Uçuk kaçık puanlar alalım. Şu süreci nihayete erdirelim. Hakkımızı yiyenler de utancından değil belki ama zamanında bir yerlere gelmek için birilerinin mabadında gezmenin ezikliğiyle maaş kartlarının arkalarına saklansınlar. -
hayat enerjimin çalındığı, hiçbir şeyden tat alamadığım başka bir gün daha aldığım 85 puanın yanmasına mı üzüleyim mülakattan çıktıktan sonra oldu bu iş diyip heveslendiğime mi üzüleyim yoksa ailemin yüzünü güldüremediğime mi üzüleyim. Elimde ne başka bi sınav ne adam akıllı bi puan var ne elle tutulur bir ilan. 2014 ten beri ha oldu ha olacak derken 3 sene bitti 4e girdim. Dönsen dönülmüyor bu yoldan kalsan DAYIOĞULLARI hep bir adım önde biliyorsun. Her gece kafamı yastığa koyup kara kara düşünüyorum bu yaşa geldim ve elimde elle tutulur hiçbir şey yok. Olanlar da birer birer kayıp gidiyor ve ben artık o kadar güçsüz hissediyorum ki görenler bilenler halime şaşırıyor. Olmadığını söylemeye dilim varmıyor başarısız oldum diyemiyorum. Ölüm gibi bişey oluyor ve ben her seferinde ölüyorum...
-
@aylin
Hoşgeldin canım:) yine baslayabilmek icin birbirimize ihtiyacimiz var, iyi oldu bu baslik:) -
@pomak sen de mi pomak, az emek vermemiştik tgrtye etkinliklere , yazıklar olsun!
-
@1903bjk aynen motive etti , kendimi çok yalnız hissediyorum sanki herkes kazandı bi ben elendim
-
@aylin artık sağlık olsun bile diyemiyorum.
-
@aylin bunu bende hissediyorum sanki herkes çok mutlu geliyo bana