GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
@gundalko hocam benim puanım da aynı bende başvuru yapsam mı yapmasam mı kararsızım 2 sınava dağ
-
@yorgun-_iibfli, içinde söyledi: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
@aslan-reyiz hocam sıralaması kaçtı peki bilgiliniz var mı
Hiç bilmiyorum hocam
-
@luthor zoeunlu alan kardesim kirmizi yildizla isaretli
-
@yorgun-_iibfli Yapmazsak puanlar oralara kadar düşerse üzülürüz.Ben başvuru yapacağım bir aksilik olmazsa.Kpss'den 90 altı tamamen risk ve belirsizlik.Halihazırda devam eden sınav süreçleri tamamlanmış olsa o zaman gelme ihtimali epey yüksekti ancak şimdi topun ucundayız.Hayırlısı diyelim en azından ders çalışırız bahaneyle fakir tesellisi olur
-
evet diğer açılacak sınavlara çalışmak için bahanemiz olur en azından
-
@gundalko Çok doğru söylemişsiniz.Şahsen olmayacağını biliyorum ama başvurmazsam ve benim puanım olursa daha çok üzülürüm.
-
Notere para vermiyomuyuz. E devletten aldugimi kargolayacam kesinmi ?
-
88 e yakın kapatır arkadaşlar 300 kişi çünkü ve önden pek fazla giden olmadı guy bile o zamana kadar göreve başlamayabilir.
-
Arkadaşlar şimdi biraz karışık geldi hangi kyk mı diğeri mi e devleti kabul eden?
-
@hadinbahım arkadaşlar cevap lütfen eminmiyiz
-
@mk5561 ikisi de e devleti kabul ediyor hocam.
-
Arkadaşlar benim yabancı dil yok o yuzden karar veremedim yabancı dilin nekadar etkisi olacağı konusunda bilgisi görüşü önerisi olan varmı ona göre başvurmazdık boşa
-
Müfettişlik yabancı dil istemez, denetmenlige yabancı dil testi koyarlar
-
@bcd hocam 100 soru var 5 bölüm var dolaysiyla yüzde 20 etkiliyor gibi görünüyor ingilizce yazılı sınavdan başarılı olmak için 100 tam puan üzerinden 70 almak diyor dolaysiyla benim anladığım hiç ingilizce yapmasanz bile kazanma ihtimalinz var karambole 4 5 tane yaptığınızı varsayarsak ingilizceden alan da iyi yaparsaniz mülakata kalabilirsinz gibi görünüyor
-
@heredotolga anladım hocam ama burda 70 i geçen herkes degil 60 kişi mülakata kalacak o yüzden biraz zorlayabilir ben ingilizcenin yuzde 20 etkili olduguna dikkat etmedim ondan sormuştum
-
@25torsteinn denetmenlik değil ama hocam denetçilik, baya fark var. Birde bakanlık denetçiliği, öteki de kyk, aynı bakanlığa bağlı bir yerin müfettişliği. Yeni bir yönetmelik yaptığı için de yabancı dili es geçmemişler herhalde.
-
Denetci ile mufertis arasinda fark yok .. Aile ,saglik ,genclik bakanliklarinda teftiş kurullari lagvedilip denetcilik olusturuldu ..
-
Arkadaşlar postayla yollanacak belgelerde diplomanın fotokopisi mi isteniyor anlayamadım onaylı fotokopi ne demek ?
-
@yasemen noterden yada unıden aslı gıbıdır onayı olacak sadece fotokopı olmaz dıplomanın aslını da goturup onaylatıyorsun
-
@yasemen edevletten alınan çıktı yeterli olur denmiş herkese