2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@can-mavi adamsın
-
@can-mavi Allah senden razı olsun büyük bir ümit aşıladın bize..
-
İlan aralıkta gelirse sınav şubatta mı olur ? Bir de sıralamam 13 binlerde. Sizce şansım nedir?
-
@zuzu1911 Doğru il tercihi ile gelir hocam.Geçen sene 16 17 binlere kadar düşmüş.
-
@luthor teşekkürler hocam. İstanbul da yaşıyorum. İlan gelirse sadece orayı tercih edeceğim. Hakkımızda hayırlısı diyelim.
-
@zuzu1911 İnşallah hocam.
-
@zuzu1911 inşallah İstanbul'a hatri sayilir bir alim olur
-
@engin0516 2016 alımında istanbul a alım çok oldu. Bu sefer nasıl olur bakalım. Ankara 750 kişi muhabbeti var. Eğer ankara ya denilen rakam olursa istanbul a çok olmaz gibime geliyor. Bekleyip göreceğiz.
-
@can-mavi hocam bu 750 kişi ankara mubabbeti hakkında birşey duydunuz mu çok inandırıcı gelmiyordu bana ama çok dillendirildi
-
@can-mavi dostum Ankara 750 sayisi sizce olabilir mi?
-
Dostlar il bazında sayılar hakkında bir şey duymadım , yalan yanlış şeyler demeyeyim , ama kurum dışından alınacak sayı 1250 ile 1500 arası diye duydum
-
@can-mavi Ocakta gelse ilan sonuçlanması seneye bu zamanları bulur heralde.
-
@duryy yok kardeşim seneye bu zaman Diğer ilanı konuşuyor oluruz , mayıs haziran sonuçlanmış olur
-
@can-mavi Eğer Aralık ayında gelmezse İstanbul olmaz seçeneklerde. Çift yıllarda İstanbuldan alım yapılmıyor.
-
@can-mavi daha önce bir duyum daha paylaşmıştın o duyum çıkmıştı, doğru mu hatırlıyorum:) o yüzden çok güvendim sana
-
@aylin öyle paylaştığımız birkaç duyumumuz var elbet, dostum calismaya devam calismaya , o Guy ilanı geleceeek
-
@luthor kardeşim mhuy dan hiç haberim yok maalesef
-
@can-mavi Ağzından bal damlıyor kaç gündür
-
@can-mavi Sağol hocam.
-
Şimdiden şu puana gelir gelmez diye kendinizi strese sokmayın.Atanan arkadaşlar aradan çıktı.Kpss puanı 1 yıla indi.Alım sayısı da 2000 olsaydı rekor düşük puanla kapatabilirdi.1250-1500 düşükte olsa şartlar o kadar kötü değil.73'le atanıp,geçen sene 80 üstüyle sınava giremeyenlere şahit olduk.Yine yüksek puanla üzülenler,düşük puanla sevinenler olacaktır sistem buna müsait