2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@hadibakalim hocam bir soru da benden bankalar için genelde mesai beşte biter yedide çıkarsınız falan diyorlar var mı öyle bir durum varsa da her gün mü böyle oluyor.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@hadibakalim hocam askerlik basvuruda sorun olir mu?
Olur hocam ben insan kaynaklarıyla görüştüm onu ben de müfettişlik için gireceğim bende de aynı sorun var martta bitiyor tecilim.
-
@hadibakalim o zaman yıl ortalaması 3000 i geçiyor.Buna ek olarak multinet ne kadar acaba?
-
@paretooptimal, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@hadibakalim hocam bir soru da benden bankalar için genelde mesai beşte biter yedide çıkarsınız falan diyorlar var mı öyle bir durum varsa da her gün mü böyle oluyor.
Şubene göre değişir o durum. Kendimden örnek vereyim benim işim 17.30da biter 18.00 kapıdayım. Ama şubeye göre değişir bazı şubelerde söylediğiniz gibi olmuyor değil.
-
@luthor, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@hadibakalim o zaman yıl ortalaması 3000 i geçiyor.Buna ek olarak multinet ne kadar acaba?
3000 geçmiyor maalesef vergi dilimi muhabbeti yüzünden para çoğaldıkça vergi diliminden dolayı oran artıyor. 3000e yakın diyelim. Hocam yemek günlük 15 lira 20 iş günü var diyelim 300 lira yatar genelde 300 lira üzeri yatıyor.
-
@hadibakalim yazmissiniz pardon gunluk 15 eyvallah hocam cevaplar icin
-
@hadibakalim Teşekkür ederim:) birde başka ile geçmek gibi bir hakkımız olur mu yoksa sabitmisiniz
-
@hadibakalim ne dedi hocam insan kaynaklari
-
Arkadaslar ilanı okudum ama sunu anlamadım , tek sınav olucak ünvan secimide mi tek olucak veya nasıl sıralıycaz
-
@paretooptimal, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@hadibakalim Teşekkür ederim:) birde başka ile geçmek gibi bir hakkımız olur mu yoksa sabitmisiniz
Bak o sıkıntılı işte. Beş yıl tayin hakkın yok. Evlilik durunda 2 yıl. Ama öyle evlendim hadi tayin olmuyor epey uğraştırıyorlar aylar sürüyor.
-
Askerlik tecilim 25 subat 2018 de bitiyor ama aralıkta yüksek lisans yapıp 2020 ye kadar tecil ettirecem bu sekılde yapıp sınava başvuru yapabilme şansımız var mı bilen arkadaslar ?
-
@umutsuz-vaka, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@hadibakalim ne dedi hocam insan kaynaklari
Belgeleri istediğimizde bizim istediğimiz şekilde ibraz etmezseniz süreç durur dediler.
-
@gökhan hocam 9uncu ay dikkate alınır. Sizinkinde bir sakınca gözükmüyor.
-
@yorgun-_iibfli, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Askerlik tecilim 25 subat 2018 de bitiyor ama aralıkta yüksek lisans yapıp 2020 ye kadar tecil ettirecem bu sekılde yapıp sınava başvuru yapabilme şansımız var mı bilen arkadaslar ?
Mülakata kadar tecil yaptırmış olursun bence olur.
-
Mulakata kadar tecil yaptirisaniz olur demissiniz kendilerine sordunuz mu?
-
Evet hocam mülakattan önce yaparım yüksek lisans .. ilandan başvuru süresince önce yazıyor da ordan tereddüt e düştüm
-
@hadibakalim evet hovam oda mulakati kast ediyor galiba.yani mulakata kadar 01.06.2018 sartini saglarsak bir sorun olacagini sanmiyorum
-
Ben uzman yardımcısı olarak sınavı kazanıp mülakatta elenmiştim ve servis görevlisi teklif edilmişti yine aynı durum yaşanabilir. Bunu da dikkate almanızda fayda var.
-
@umutsuz-vaka, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@hadibakalim evet hovam oda mulakati kast ediyor galiba.yani mulakata kadar 01.06.2018 sartini saglarsak bir sorun olacagini sanmiyorum
Aynen olmaz çünkü evrakları o zaman istiyorlar.
-
Dostlar bncede askerlik basvuruda sorun cikarmaz ama olurda mulakata kalirsak yada her sey olumlu olursa askerligi ertlelmez sart olir zaten o sirada bahar doneminde acilir