HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@duryy ben varımm:)
-
@busradncer benim fena değildi ya. Sınavdan sonra umutluyum yani
-
@derya-senol sizin nasıl geçti sınavınız
-
@duryy ilk çıktığımda tarih hariç çok iyi gibiydi ama cevapları gördükçe saçmaladığımı anladım şimdi 60ı geçmenin planını yapıyorum hocam hakkımızda hayırlısı
-
Erzurum yazan var mı?
-
@öktem_ilteriş ben yazdım umarım düşük kapatır.
-
@elif7 ️️
-
@deuceko sizin nasıl gecti hocam, kaç doğru bekliyorsunuz
-
Amasya yazan varmı arkadaşlar
-
@derya-senol bende sizden farklı değilim valla. Hayırlısı olsun.
-
Yav 81 il şimdi alım mi yapcak küçük illere hepi topu kaç kişi başvurur ki
-
Ben cozemedim bu ilani
-
@ddguy sınav sadece Ankara'da olmadığı için katılım yüksek olmuştur hocam küçük şehirlerden de sürpriz olabilir bence puan bakımından. İlan yokluğu döneminde olduğumuz için öyle düşük puanlarla kapatan şehir olacağını sanmıyorum.
-
@kilici meselâ bayburta kaç kız başvurdu kaç kişi alacak
-
@ddguy neden özellikle kız onu anlamadım yalnız Çok fazla şehir varsa durumlar değişebilir ama Bayburt mesela yüksek kapatmaz gibi.
-
Arkadaşlar küçük şehirlerin şansı çok mu az. Cevrenizden yerleşen var mi daha önceki yıllarda. Küçük şehirlere.
-
arkadaşlar hangi şehir kaç kişi alacak, hangi şehire kaç kişi başvurdu kimse bilmiyor. bu yüzden saçma sapan halkbankası insan kaynakları yönetimine soru soruyo gibi konuşmayın. rica ediyorum.
-
@kilici ayyy o kız klavye hatası kız değil kaç kişi olcakti yanlış olmuş
-
@oguzidane aynen ya yorum yapmak imkansız hakkaten ama değişik bi sınava girdik ve değişik bi alım oldu bu
-
@ddguy Hocam kimse bilmiyor işte kaç kişi olduğunu o yüzden tahmin yürütmek zor. Ama tahminim Bayburt'ta bir tane Halkbank şubesi vardır