Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@urbancool0635 şimdi başkan ayrıldığı için yenisi kendisi olmayacak yani tekrar secilmeyecek diyebilir miyiz? Hayır durum bu ise artık kimseye güvenmeyeceksin bu ülkede
-
@oguzhan24 Güvenme zaten. Şu hayatta öyle şeylere tanık oldum ki hakikaten babana bile güvenme. Aklıma Edward Norton'un Primal Fear filmi geldi. Filmin girişi şöyle başlıyordu. Annen bile seni sevdiğini söylüyorsa bir başkasına danış Devamı da güzel ama buraya uygun değil. Ama film müthiş Fırsat bulursan izle derim
-
@urbancool0635 en azindan o asamasi bitti hocam.
-
@urbancool0635 kardeşim haklısın belki ama güven ortamının olmadığı bir yerde yaşamak daha doğrusu yaşamaya çalışmak akıntıya karşı kürek çekmek gibi. İnsan doğasına ters tamamen güvensiz ortam en azından insan kendince bir referans noktası belirlemek ister ama şimdi öyle bir toplum olduk ki maalesef dediğiniz gibi insan ailesine veya akrabalarına dahi güvenemiyor. Peki biz ne yapacağız bu belirsizlik ortamında serseri kurşun gibi hayatımızı geçirip bir yerde ölmeyi mi bekleyeceğiz? Hayat bu kadar basit mi ya da bu ülke bunları hak etti mi? Şuan resmen koca bir hiçliğe giden amaçsızlar yığını halinde ülke bir yerden belirsizliğe doğru sürükleniyor ve herkes durumu kabullenmiş ki bu bence en acı tarafı. Savaşmayı bırakmış üstünde ölü toprağı olan bir yığın ne farkı var yürüyen cesetten. Biraz efkarlandım kusuruma bakmayın.
-
Vahdettin Bey beklediğimiz gibi görev süresi dolduğu için görevinden ayrılmış. @oguzhan24 hocam sana mülakatta olacağını söylemişti dimi? Görevi olmadığı halde mülakata katılabilir mi.
-
Birkaç saat yoktuk nolmuş dostlar başkan mi ayrilmis
-
Şimdi bi adam düşünün tek referansi calismak istedigi kurumun başkani olan . Şimdi o başkanin ayrıldığını düşünün . Şimdi de o ilk düşündüğümüz adami tekrar düşünün Dostum sen ne bahtsız adammışsın ya . Insallah spk yi kazanarak bu şanssizligi atacaksin üstünden
-
@piraye ben de onu diyorum neden böyle söyledi diye
-
@shady1 Allah razı olsun kardeşim benim hepimiz inşallah
-
@oguzhan24 gorevden ayrilmasi normal suresi dolmus. Bu tekrar secilmeyecegi anlamina gelmez. Ya da belkide gelen kisi alacak bizi belki mi olur. Hemseriydik ama gitmesydi iyiydi tabi
-
@ebruuu Yok onu biliyorduk zaten burada paylaştıkta sıkınıtı yok mesele eski başkan şeklinde spk sitesinde gözükmesi yani tekrar seçilmez muhtemelen bir de kendisi bizzat ben mülakatta olacağım deyince az rahatlamıştım ama güvenmemek lazımmış ne deyim!
-
Kurul Başkan ve üyelerinin görev süreleri
MADDE 120 – (1) Kurul Başkan ve üyelerinin görev süresi beş yıldır. Süreleri biten Başkan ve üyeler bir defalığına
tekrar atanabilir. Başkanlığın ve üyeliğin herhangi bir sebeple boşalması hâlinde, boşalan üyeliğe, 119 uncu maddede
belirtilen esaslar dâhilinde en geç iki ay içinde atama yapılır.Yani bence biz rahat 2 ay daha bekleriz gibi arkadaşlar.
-
@shady1 2 ay sürmez bence daha hızlı olur ha 2 ay olacakasa o zaman rekor kırarız ama 1 yıl beklemiş olacağız ilandan sonuç gününe kadar
-
@oguzhan24 daha yeni yazdim dostum ne zaman okudun da begendin bu ne hiz
-
@shady1 Ya hızlı okur yazar konuşurum benim de sıkıntım bu. Aslında bu yüzden çoğu mülakatta eleniyorum zannımca konuştuğumu pek anlayan olmuyor çünkü
-
@oguzhan24 Ama Allah vergisi ne yapayım isyan mı edeyim konuşamıyorum ben çalışmayayım mı deyim :)) Neyse rabbim neylerse güzel eyler gerisi faso fiso çok takılmamak laım en azından ben haddimi bilirim
-
@shady1 2 ay nedir hocam 60 güncük
-
@oguzhan24 mümkün o zaman. Bu devirde babana bile guvenmiycen sen gitmissin baskana guvenmissin olcak sey mi
-
Ya yazmayayim icimdeki spk hayalini oldureyim diyorum ama surada ki samimi diyaloglari esprileri gorunce dayanamiyorum. Bugun exim e evrak teslimi yaptim bir suru kisiyle muhatap oldum sadece biri hayirli olsun dedi. Digerlerinin surat on karis. Kasvetli ve soguk konusmalar. Oysa bir yalandan ilgi bekliyor insan. İnsallah ortamin geneli boyle degildir Ortaminizin kiymetini bilin gencler. Su baslikta ki samimiyet hic bir yerde yok.
-
@jbsay sen o kadar puan al sinavi gec mulakati gec bi hayirli olsun demesinler. Hic yakistiramadim. Insan azcik övgu istiyor. koskaca memursun sen cekememislerdir onlar hocam bosver .