2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@enea bilgi vermiyorlar genelde hocam ama numara bu: 0 (312) 422 41 70
-
@enea dostum pek bi bilgi vermezler ama sen yine de ararsan burada da paylaşırsan seviniriz
-
@can-mavi biz de bilmiyoruz dedi dostum
-
@mehmed-kemal ve milliyetçi hareket partisinin kırkıncı yılı kutlu olsun çınladı kulaklarımda hocam bunu okurken ️
-
@mehmed-kemal, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Ramazan ayının ilk günü hangi gün iseee bilin ki Kurban bayramının ilk günü de o güne denk gelir. O sebeple bir önceki kaymakamlık sınavının yazılı sonucu ne zaman açıklandıysa bu sınavın mülakatı da aynı tarihte açıklanır. 20 Ocak ın ilk saatleri demek ki sonuç açıklanacaktır. Vatana millete hayırlı olsun. :))
Yani bunu okurken ️
-
duyum mu geldi beyler? hayırdır ya 20 ocak mı şimdi açıklanma tarihi. heyecanlandım ben biraz
-
Arkadaşlar duyum var inşallah moralinizi benim ki kadar bozmaz. Kaynağım, dün veya bugün bakanlığa gönderdiler mi bilmiyorum ama liste geçen hafta hala beştepedeydi dedi. Benim ocaktan umudum kalmadı maalesef
-
@althusser Hocam ben yazmamıştım ama geçen hafta salı günü listenin pgm olduğuna bakana daha sunulmadığına yönelik bir duyumum vardı.
-
@althusser bu haber ocak icin duyumu guclendirmez mi sonucta her sey bitmis bakanlığa gelmis ise liste bugün yarin açıklanır demek
-
@enea hocam bana iki hafta öncede beştepeye gitti liste dendi. O yüzden oradan hemen çıkacak gibi gelmiyor bana
-
@althusser bakanlığa geldikten sonra bir engel kalmaz hemen açıklanır diye düşünüorum. Belki iyimser konusuyoruz ama bence ocak ayi icinde aciklanacak
-
@mg_ bende ki duyum listenin bakandan çoktan çıktığını işaret ediyor hocam ama bu bilgi kirliliği beni daha çok geriyor. Neye inanacağız şaştım valla
-
@althusser inşallah bakanlığa dönmüştür diyelim ne diyelim
-
Eğer 2 hafta önce liste beştepeye gittiyse bakanlığa gelmiş olması muhtemel diye düşünüyorum.Geçen hafta beştepede gündem idareciler günü dolayısıyla kaymakamlardı,muhakkak listeye dair bir görüşme gerçkeleşmiştir sayın bakan ve Cumhurbaşkanı arasında.
-
@osaduman @eksi-ikibucuk ikamet Muğla Daha fazla çıkmaz umarım 3 duymuştum ben de
-
@aday92 Muğla'dan17 kişi var diyorlar ::))
-
@mehmed-kemal ne 17 kisiymis arkadas hem muglali hem 1. Olanlar bunlar :))
-
Bugün yarın diye diye 17 gün daha bekleriz:) asal sayı diye, yoksa ortaya atan 17 plakalı ilden diye mi ortaya atıldı:)))))))
-
@captainblack hocam ben öğleden sonra girdim mülakata. öğleden önce 25, öğleden sonra 16 kişi girdi mülakata. öğleden sonraki 16 kişinin içinde ben dahil dört trabzonlu vardı. 1 tanesini biliyordum zaten, 2 kişiyle orada tanıştım. belki o 16 kişinin içinde başka da trabzonlu vardı bilemeyeceğim
-
@fc-real-gdp hocam trabzonun ilçeleri de önemli şimdi