2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@mülkiamir benim 2. Şansım Yok o zaman ️
-
Kaymakam olamadığını görmektense her sabah olma umuduyla uyanmak iyidir. Açıklanmasını istemiyorum
-
Bizim daha 1 ay bile olmadı. Geçen sene bekliyor olsam 2 ay dolunca bakanlığın önüne kendimi zincirlemiştim herhalde
-
@Mehmed-Kemal yapma hocam belirsizlik beni bitiriyor ya
-
Kazanınca kazanamayan arkadaşların acısını deşmemek için söylemiyorlardır sanırım. Ben de açıklamayabilirdim, olan sevdikleriyle mutluluğunu paylaşırken olmayanlar burada dert yanacak. umarım en kısa sürede açıklanır ve rahat bir nefes alırız.
-
@stresliyim06 listede yazılı puan da yazacak 17 tane 100 göremeyince birincileri de elediler yazıları....için bir dedikodu oluşturuluyor olmasın....
-
@refik-soydam hocam zaten 17 tane birinci olması için 1 ve 18 arasındaki derecelerde kimsenin olmaması gerekiyor. Eğer aradaki derecelerden duyduysanız o ihtimal kalmaz
-
@tulinckk kendi adıma mutlu olurum kazananlar adına ne bileyim yaz yaz ondan sonra bıçak gibi kes herkese saygı icabı yazmakta yarar var diyorum
Kazananlar belki başkalarına yol gösterirler tecrübelerini anlatırlar yardımcı olurlar
Genç mezunlar için iyi olur düşüncesindeyim -
@althusser var hocam 17 birinci ihtimali yok. @refik-soydam
-
@göktürk, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@althusser var hocam 17 birinci ihtimali yok. @refik-soydam
Varım diyor:) başarılarınızın devamını diliyorum hocam:)
-
@refik-soydam bilemiyorum hocam ben duyduğumu sordum sadece, burada da konuşuldu sanırım tam hatırlamıyorum ama.
-
Cuma günü sayfa 106 olur ve 106. dönem mülakat sonuçları açıklanır.:)
-
@fc-real-gdp 5 valla o kadar yok sanmıyorum ben
-
Ramazan ayının ilk günü hangi gün iseee bilin ki Kurban bayramının ilk günü de o güne denk gelir. O sebeple bir önceki kaymakamlık sınavının yazılı sonucu ne zaman açıklandıysa bu sınavın mülakatı da aynı tarihte açıklanır. 20 Ocak ın ilk saatleri demek ki sonuç açıklanacaktır. Vatana millete hayırlı olsun. :))
-
@mehmed-kemal keşke bakanlık o kadar ince düşünceye sahip olsa hocam:)
-
@althusser ben de var deyip cümleyi tarühe gönderiyorum:)
-
@mehmed-kemal, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Ramazan ayının ilk günü hangi gün iseee bilin ki Kurban bayramının ilk günü de o güne denk gelir. O sebeple bir önceki kaymakamlık sınavının yazılı sonucu ne zaman açıklandıysa bu sınavın mülakatı da aynı tarihte açıklanır. 20 Ocak ın ilk saatleri demek ki sonuç açıklanacaktır. Vatana millete hayırlı olsun. :))
vardır belki bir bildiği
-
@can-mavi herkes bilmece gibi konusur olmus
-
@kaya06 19 ocak cuma gecesi saat 12 den sonrayı öngörmüştür belki arkadaş, sonuçta tecrübe konuşmuş
-
Subenin numarasi neydi arkadaslar arayıp soralim bu hafta aciklanma ihtimali varmiymis belki bir bilgileri vardir