2018 Guy Alımı
-
Sınavı yapan Ösym yerleştiren Ösym bakanlık usandırma aşamasında sanırım
-
@priss bence de maliye de maliye çoğu kuruma izin vermiyor örnek sağlık bakanlığı bakanın kendisi maliye izin vermiyor o yüzden 2018 ilk aylarında alım yapabiliriz demişti
-
Bence ötelediler çünkü şubat ayında yapmak istemediler rutin sonbahara attılar
-
bu hoca hakkında iyi şeyler söylenmiyor malum geçen seneki guy duyumları sebebiyle.gerçeklik payı tartışılır tabi ama inşallah doğrudur..
-
Hadi hayırlısı asılsızsa da bir umut verdi,moral oldu.
-
Guy la ilgili bir gelisme yok mu arkadaşlar ?
-
1500 kişilik bir alımda 15000 sıralaması olan kişinin şansının olduğunu düşünüyorum çok mu ütopik yoksa sizcede gelebilir mi 15000 lere
-
@meç biraz hayal gibi bence. 7500 kisi sinava girecek demek 1500 kisilik ilan. 15.000 siralamaya gelmesi icin 7500 kisininde girmemesi gerekiyor ki bu pek mumkun gorunmuyor acikcasi
-
15000 sıralamanın şansı var sgk ve vmy sonuçlanırsa ilana gelene kadar toplamda 2700 kişi öne atacak sıralamaları bu da 12 binler filan yapar doğru tercihler girilebilir.
-
@hobbes geçen sene 2000 kişi aldığında 7 bin sarkma olmus ben o yüzden söyledim ayrıca bu sene 2000 kişinin yerleştirildiği düşünüldüğünde ve diğer sınavların mülakat sonuçlarınında açıklandığı varsayıldığında bence 15000 lerin şansının olduğu kanaatindeyim:)
-
Arkadaşlar 7500 kisinin girecegi sinava 15 bine kadar gelir mi bilemiyorum ama rahat 11 binleri bulabilir. Şöyle ki hesap etmediginiz durum şu hali hazirda guy olan veya guya bu son atananlarda bu kpss siralamalarinda yer aliyor.ayni zamanda bir cok farkli kurumda uzman denetmen veya mufettis olan farkli saiklerle kpss girenler var herseyden once sadece sayistay icin giren bir kitle var.o yuzden hesaplarinizdan rahatlikla 3 bin kisiyi cikartin
-
@meç 15000e gelip gelmemesi biraz illere bağlı 2015 Mayıs sınavındaki gibi il sayısı fazla olursa doğru ili seçtiğinizde sıralama gelebilir.
-
Devlet gelir uzman yardımcısı ile ilgili bi bilgisi olan var mı acaba?
-
@mundellfleming inşallah hocam
-
Bahsettiğim dönemdeki sınavda alım sayısı 1320 olmasına rağmen 40-45 şehir olduğu için 18binlere kadar sıra gelmişti.
-
-
@can-mavi kardeşim devlet gelir uzman yardımcılığı en son kaç kişi aldı kaç katı çağırıyor bununla ilgili bir bilginiz var mı acaba
-
@guymagduru Bu başlıkta yazıyor hocam.
https://www.tercihiniyap.net/haber/devlet-gelir-uzman-yardimciligi-dguy-nedir-nasil-olunur
-
@luthor teşekürler
-
Arkadaşlar geçen alımda 3. Mülakatımdan elendim artık kaynaklarım nitelik itibariyle yetmiyo hangi kaynaklardan çalışıyosunuz özellikle hukukta ve iktisatta soru kitabı olarak ne kullanıyosunuz yardımcı olur musunuz