Vakifbank müfettişlik
-
@nairu24 Uzmanlıkta da mı ev ziyareti oluyor?
-
@luthor uzmanlığı geçen sene arkadaşım kazandı, ev ziyareti olmadı
-
@clandestin Bende öyle biliyordum arkadaş genel olarak yazdı anladığım kadarıyla
-
@gagelessh Bu bilgiyi nerden aldınız hocam ?
-
Arkadaşlar ik yı aramışlar. WhatsApp grubundakiler yazdılar
-
Arkadaşlar Adıyaman için aranan oldumu hiç eğer ki böyle ikametgah şartı var ise neden klavuzda şart olarak koymadilar
-
Ben bittiğine inanmıyorum arkadaşlar süreç uzun bence aramalar olacaktır çok fazla alıma ihtiyaçları olduğunu biliyorum
-
@gagelessh kim dedi
-
Samsundan kimse aranmadi mi ?
-
@luthor Uzmanlıkta yok teftişte var aynen. Ama diğer bahsettiklerim uzmanlık için de geçerli
-
@colinclark55 şu kurulan WhatsApp grubundan ayrı ayrı birkaç kişi yazdı. Ben onların yalancısıyım
-
@gagelessh ben bu muhabbete pek inanamadim dostum belki istanbul ve bir kac il icin aramalar oldu belki onlar icin bitmistir. Koskoca karadenizden bir tane aranan gormedim karadenizde bir tane bile ilde de mi alim olmadi bana biraz garip geldi acikcasi kardesm ben parca parca alimlarin olcagini dusunuyorm
-
Gündüz aramıştım daha yeni başladılar ilk etap alımlar bögelere göre ilerleye süreçte aranırsınız dediler. İhtiyaca göre olacak. Şu an sadece İstanbul ve bir kaç
İl varmış. Bir sene geçerli hakkınız var diğer sınava kadar. O sürede ihtiyaca göre aranırsınız dediler. Süreç uzun olacak hatta bunu da söylediler -
@bonus tahmin ettigim gibi bolge bole olcak bu is ve istanbul muhtemelen cok acik okdugu icinnilk etapda aramalari yaptilar
-
@colinclark55 evet bölge bölge ve ikametgah önemli ona göre geri dönüşler oluyor direk.
-
@gagelessh, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Arkadaşlar ik yı aramışlar. WhatsApp grubundakiler yazdılar
Hocam bugün IK ile görüştüm. Çağırmalar peyder peyi devam edecekmiş,süreç uzun olacakmış aramalar şimdilik bitti yalnızca. Ben de 68.75 puan ile beklemekteyim,kulaktan dolma bilgiler ile insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.
-
@colinclark55 ben de aranmadım ve inanmak istemiyorum:)
-
@barış-uysal kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum arkadaşım.ben de aranmadım.whatsapp grubundaki aramalar bitmiş yazısını bikaç kişi ayrı ayrı yazınca umudu kestim.iktisatta 3 soru dışında barajları fazlasıyla geçmiştim.
-
@jullyandsmile ihtiyaçlarının fazla olduğu bilgisini nereden aldınız?
-
@gagelessh hayirlisi artik kardesm : )