9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar son zamanlarda ki duyum hareketliliğinden sonra bakanlık üst düzey yetkilisinden tekrar bilgi almaya çalıştım. Bu sefer güzel haber alırım umuduyla sordurmuştum ama aldığım bilgi yine aynı ol. Güvenlik soruşturmalarının devam ettiği yönünde bir bilgi aldım. Sadece bu kadarını biliyorum detay bilgi alamadım herhangi bir tarih bilgisi vermedi maalesef.
-
@paretowilfredo üstad senden iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var
-
Sinan Uzunpınar Başkana bugünkü SGK Başkan Yard. Cevdet Ceylan ile görüşmesinde bu hafta açıklanacağına dair bilgi aldınız mı diye sordum. Yanıt olarak "BU HAFTA BEKLİYORUZ" dedi.
Direkt bilgiyi almış işte. -
@resetat Allah :):)
-
@resetat Hadi inşallah bitsin şu çile artık
-
Bu hafta bitsin bu is bir haftasonu daha kaldiracak vaziyet kalmadi bizde.
-
@sgkemekcisi kardeşim soruşturma felan yok. Bakanlık bizim bilmediğimiz nedenden veya keyfi olarak listeyi önünde bekletti. Bakan dillendirdiyse bu hafta en geç haftaya biter.Artık soruşturma demeyin lütfen 7 ay soruşturma olmaz.
-
Demekki cuma günü sayın Başkan bu hafta açıklanacağını belirtti bugünde sayın Başkan yardımcısından aynı şekilde bilgi geldi. Yani süreç belkide başkanlıkta bu yüzden bence yarın veya Çarşamba açıklanır biter bu iş.
-
@safitürk69 7 ayda tüm kpssye girenlere soruşturma yapılırdı
-
@safitürk69 kardeşim bana gelen bilgi bu yönde. İnşallah sizin dediğiniz gibi olur ama bilgi aldığım kişiye güvendiğim için paylaştım. Zannetmiyorum yanlış bir bilgi vereceğini.
-
@sgkemekcisi bende güvenlik soruşturmasının bitmediğini ama 10-20 kişi kaldığını duydum. Bu hafta beklemelerinin nedeni buymuş olmadı nisanın ilk haftasını bekleriz gibi en fazla.
-
@safitürk69 şimdi değil sürecin başında keyfi bekletildik hocam. Ocak ayında başlandığını söylüyorlar gvslerin.
-
Önce sgk eskisehir ozel kalemi sonra dernek başkanı heralde yalan söyleyecek değiller. Cumaya biter bu iş büyük ihtimal. Ben bakanlıktakilerin geçiştirmek amacıyla her defasında gvs yi bahane ettiklerini düşünüyorum.
-
@gonzaloluca hiçbir iletim bu kadar beğeni almamıştı popi oldum resmen. Yeni pareto olacağım bu gidişle
-
@gonzaloluca, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@safitürk69 7 ayda tüm kpssye girenlere soruşturma yapılırdı
hiçbir iletim bu kadar beğeni almamıştı popi oldum resmen. Yeni pareto olacağım bu gidişle
-
Gerçi dernek başkanı belki özel kalem persembe cuma dedi diye öyle diyodur
-
@gonzaloluca ben en son hayırlı cumalar dediğimde bu kadar kişi beğenmişti..
-
Halk bankasından da elendik elimde bir tek SGK kaldı
-
@krtalprn gel hocam gel bende aynı durumdayım sağlık olsun diyelim
-
@safitürk69 bu hafta bide onu yapıyım o zaman hocam