17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
..............................................
-
@kadir_karasu her gün her an değişiyor bugün hesapladm 63,geçen bi ara 71 di,aralarda 65 68i gördüm
-
@paradoks ilginç
-
10 Ocak İdareciler Gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
-
@president06 reis bir an idari hakimlik aciklandi sandim algida secicilik
-
Ah bide benim ham puana yorum yapan kardeşlerim olsa Türkçe ve standart sapma hariç 56 ?
-
Bu sinava gecmste girmis basarili olmus arkadaslarin yorumlarindan anladigim cok supriz sonuclara gebe bir sinav su dk sonra puan dogru hesaplamayi birakp aciklanmasini beklemek lazim yoksa hayal kirikliklari daha da cok olacak
-
@miatty 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Ah bide benim ham puana yorum yapan kardeşlerim olsa Türkçe ve standart sapma hariç 56 ?
Kardeşim açıkçası Türkçe ve standart sapma hariç bile olsa 60 ham puan altında bir durum oldukça olumsuz görünüyor.
-
@president06 türkçe ve özellikle standart sapmadan ne gelceğide önemli
-
@miatty kardeşim çok kötü senaryoları ( şu cevap yanliş- şu da yanlıs olsun gibi) kabul etmem halinde benim de türkçe hariç 56 ham puanim var. sonuc olarak türkceye bagli olur bizim akibet. türkceden 12 puana yakin bir sey kurtarabilirsek mülakata kalırız. yani ham 65-66 üzeri alan mülakatı görecek gibi.
-
@ozan. Kardeşim inşaallah valla bekliyoruz ben türkiye cumhuriyeti merkez bankası ve insan haklarından korumayı ve faiz paritesinden ilk boşluğa 5 dedim onuda dahil etmedim mesela bu puanıma
-
@miatty kardeşim açıkçası biraz zor gibi bence
-
@kadir_karasu ya nasip 400.de olcak yeter
-
Inşallah kardeşim inşallah
-
Mesele standart sapmadan ne gelceğini bilmiyoruz
-
@miatty valla kardeş sanırım aynı cevapları vermişiz. onlar benim de dahil etmedigim cevaplar. ama bu halde de dedigim gibi türkçeden 12 puan çıkarırsak 68 eder ki bence 68 ham puan mülakatı görecek.
-
@ozan. Geçen seneden tecrübeli arkadaşlar baya düşecek diyolar ve geçen sene 240. Adama 14 puan civarı standart sapma gelmiş bu sene nasıl olur muallak
-
@kadir_karasu 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@miatty kardeşim açıkçası biraz zor gibi bence
sevgili kadir kardeşim biz şu koruma cevabımızla turkiye cumhuriyeti olayını doğru kabul edelim mi? ne dersin ?
-
@ozan. Geçen sene 95 puan alan arkadaşım merkez bankasının bile kabul edilme durumu var hiç olmadı 2.5 değilde 2 verirler 1.75 verirler ama illaki verirler puan dedi hakkaniyeti sağlarlar dedi
-
@miatty 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@ozan. Geçen sene 95 puan alan arkadaşım merkez bankasının bile kabul edilme durumu var hiç olmadı 2.5 değilde 2 verirler 1.75 verirler ama illaki verirler puan dedi hakkaniyeti sağlarlar dedi
yahu ben o cumhuriyeti olayında i harfine takılmış degilim. adamlar resmi gazete bulup cıkardılar. ben halen kücuk bir ihtimal de olsa murakabe kambiyo teskilati dogruysa diye o soruyu yanlıs kabul ediyorum. yani o sorudan ya 0 ya da 2,5 tam puan alacagiz net olarak.