2018 Guy Alımı
-
@duryy umarım öyle olmaz
-
@friedman98 Hayırlısı neyse o olsun deme daha doğru aslında iki kötü ihtimal var;
1- Gelen gideni aratır
2- Değişiklik süresince ilan sekteye uğrayabilir -
Arkadaşlar twitterda biri ilan gelicek seçim öncesi duyumda kesin yazmiş. Hadi inşallah
-
@duryy Gelen gideni kesin aratmayacaktır, bunun kötüsü peronel alımını tamamen kaldırmak.
-
Kendi bakanlığının personelini önemsemeyen, verdiği sözleri tutmayan, En çok alım yaptığı İIBF mezunlarına bir açıklama bile yapmayı çok gören, EMEKLERİMİZİ YOK EDEN, şimdi de helallik isteyen insan sana hakkımız HARAMDIR!!!
-
@seagirls kim hocam bunu yazan ismi
-
@duryy aynen oyle mv olarak Bayburt a veda ediyor bence. Bakan olarak devam edecektir.
-
Ben helal etmiyorum
-
Şahsi kanaatim bence bakan bey artık ne bakan ne milletvekili olacak. Tabi zamanla herseyi daha iyi anlariz..
-
@maesteo Hocam sefa cihan diye bir arkadaş. İstihbarat kesin yerden dedi
-
@seagirls ne zaman ve kaç kişi hocam
-
@seagirls bide sadece guy mu
-
@duryy mv adayı oldu diye biliyorum
-
Bayburtla ilişkim hiç kesilmeden devam edecek, buradayız gibi bir cümlesi vardı. Büyük ihtimalle bakanlığı bırakıp milletvekili olacak, ordan devam edecek ki.En doğrusu...
-
Hilmi yavilioğlu ona attığım twiti beğendi inşallah geri dönüş yapar
-
@haydarr detay vermedi.
"Seçimden önce ilan seçimden sonra sınav " duyumu var. Tarih ve sayı bilgisi yok. Cok kesin konuştu. Bakalim -
ÖNEMLI ÖNEMLİ !!!!! BUGÜNÜN GÜNDEMİ TAG ARKADAŞLAR. BUGUN SESSIZ ARKADASLAR KATILIRSA VE KATILAN ARKADAŞLAR,BAŞKALARINI KATARSA BÜYÜK GÜN OLUR. EĞER PASIF OLURSANIZDA DÜN GİBİ AHLI VAHLI BİR GÜN OLUR !!!!!!!
-
@gelgör tag ne arkadaşlar gündeme baktım yok
-
Akşam hoppala vede cuppalaaa
-
@aynstayn meraba babaa burası nirvanaaa şekeri alana hoppalaaa