2018 Guy Alımı
-
@senyoraj02 itirazla bir sürü şey değiştirildi neden bir yenisi olmasın ? kpss ücretleri ptt bölümleri öğretmenlere ek atama vb hep şahit olduk
-
@senyoraj02 ben de onlardan biriyim bu sefer risk almayıp İstanbul yazmayı düşünüyorum.
-
Arkadaşlar öncelikle beklenenden çok az bir sayı olsa da ilanımız hayırlı olsun. Umarım spekülasyonların minimum seviyede olduğu bir alım olur. En kısa zamanda sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Hepinize dairelerde çok ihtiyaç var gazanız mübarek kılıcınız keskin olsun
-
@antimülakat Gümrükte bunu gördük hocam yok 85 le muayene yazdım felanfilan milleti kaçırdılar ordan . Hakkımızı helal etmiyoruz yalan beyanda bulunanlara.
-
Gençler bu seçim öncesi verilen süs payına razı olmayalım. Hepimiz okumuş bilinçli insanlarız. Buna eyvallah cekmeyelim. Aynen PTT alımı nasıl değiştirildi baskı sonucu bu da öyle olur. İnanın sonuç alabiliriz. 500 kişi fazla olsa ilan 2500 kişiye daha umut doğacak. Gelin pes etmeyelim Allah rızası için tekrar bastiralim.
-
@hamzaömerhalid Yapılsın hocam etkinlik o zaman daha başvurulara da iki hafta kadar süre var zaten.
-
Evet ne kaybederiz ki ya çok mu zor bi kaç gün daha etkinlik yapsak .. en fazla olmaz.. bi sürü şey itirazla değişti ihtiyacımız sadece biraz dayanışma..
-
Yarından tezi yok aynı şekilde bakanı etiketleyerek ya da gündem yaparak sayıyı arttırma talebini iletelim. Bı dahaki Guy ilanı ne zaman gelir cidden muamma belki seçim sonrası hiç gelmez bu ihtimal dahilinde mi evet o zaman bastiralim kaybedecek neyimiz var?
-
@senyoraj02 bu olur, olmaya da devam edecektir. Benim yaptığım ankette insanları Bursa ve Antalya'dan kaçırdılar. En yüksek kapatan yerlerden biri olarak düşünülen bu iki il o zaman 73'lerle kapattı. Onlarca arkadaşımızdan bizzat özür dilemek zorunda kaldım. Vicdanı sızlamadan bir çoğu beddua etti, Allah biliyor hiçbir kötü niyetim yoktu sadece talepler doğrultusunda anket işini yönetmek zorunda kaldım. Bugün benden bir Allah'ın kulu puan konusunda fikir alamaz. Sadece tercihlerin bittiği akşam şu olabilir diye işkembeden sallarım. Onun dışında puan konusunda fikir beyanı insanı dönülmez yollara sürükler, kimsenin bu potaya girmemesi gerektiğini düşünüyorum.
-
@ronay92 şu 1000 kişilik ilanda kaybetme şansı çok yüksek ama sesimizi duyurmanın hiç bir kaybı yok
-
@hoyuelo aynen hocam. 1000 kişi nedir ya vallahi sırf "İlan geldi" diye ufak bı anstezi altındayız. Koca 1 yılın karşılığı 1000 kişi olmamalı. Herkes elini taşın altına koysun. Seçime var 5 gün hiç belli olmaz. Maliye bakanına da aynı şekilde ulaşmaya çalışalım. Yoksa ilerisini cidden karanlık görüyorum ilanlar açısından. Bari bu sefer bı şeyler koparalim.
-
@antimülakat Evet katılıyorum hocam size geçen yıl ki alımda bazılarına antalya yaz düşer diye diye yazdırdılar adamlar 82 ile sınava dahi girmedi bu tek il tercihi çoğu insanı harcıyor. Haksızlıktan ibaret bu alımda kimi yer 81 82 görürken kimi yer belki 74 75 görecek 80 puanla sınava yine giremeyen insanlar olacak.
-
Gıcır gıcır başlıktan devam etmeye ne dersiniz ?
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4063/2018-gelir-uzman-yardımcılığı-ilanı
-
Yerel seçim var martta o zamana da ilan gelir
-
Şunu da belirteyim anket konusu bittikten sonra bir tanesi bana şunu yazmıştı: Bursa için 5 farklı hesaptan 80 üstü puan beyanında bulundum senin anketin nasıl doğru çıkacak demişti? Bu ve benzeri insanlarla aynı ankete katılıp o anketten medet ummak bence saflıktır dostlar!
-
@genclerbirlikli edelim hocam bu başlık kasıyor artık yoğunluktan
-
@antimülakat hocam kilitleyelim mi bu başlığı diğerinden devam edelim ?
-
ne merakmış başka başlıkta yazışmak
-
@genclerbirlikli olur kardeşim nokta koyalım o zaman bu başlığa!
-
@antimülakat Herkes gönlünden geçeni yazsın. Yok geçen yıl yüksek kapattı bu yıl yüksek kapatır. Düşük kapattı bu yıl düşük kapatır yanılgısına düşmesin kimse.