PTT Personel Alımı 2018
-
Hayırlı sahurlar arkadaşlar aklima takilan bir soru var.Basvuru yaparken posta kodunda ben ikamet ettigim ilcenin posta kodunu yazdım.İlin posta kodunu mu girmem gerekirdi.Bir sorun teşkil etmez değil mi?
-
@ilerlemeyedevam etmez, otomatik ikametgâhına bakılacağı için endişe etme.
-
Başvurular bitti sanırım arkadaşlar. Başvuru yapamayan arkadaşlar halletti mi işini, yapabildiler mi?
-
Başvurmuştum fakat gözümden kaçan bir şey varmış YDS 2016 itibariyle kabul ediliyormuş. Benimki 2015 sonbahar. Aslında YDS geçerliliği 5 yıl ama kurum istediği şartı koyabildiği için benimkini kesinlikle kabul etmez değil mi?
-
@catology bu şartlarda kabul etmez gibi görünüyor
-
@burcuburcu 2017deki de 58.5 şansa bakın
-
9 haziranda e-yds var ve o gün sonucu açıklanıyor sizce ptt yds belgesini 9 hazirandan önce ister mi?
-
Arkadaşlar sinava basvuru şartı yds 70e sahip olmak. Yani başvururken puanınızın olmasi lazim. Sonradan alırım diye düşünmeyin kabul etmezler, siz magdur olursunuz . Sonradan alinanda tarih yaziyo, basvuru tarihiniz de belli sonucta...
-
@başmüfettiş c)Mühendis pozisyonuna başvurabilmek için;
2)Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan yabancı dil sınavının İngilizce, Almanca veya Fransızca bölümlerinin en az birinden (YDS ve YÖKDİL Sınavı 2016,2017 veya 2018) asgari 60 (Altmış) puana veya dil yeterliliği bakımından YDS denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir belgeye sahip olmak. (Yani bizim için 70 değil 60) -
@catology ben sizi de iibf diye dusunmustum. Demek istedigim zaten basvuru sonrasi alinan dil puani magduriyet yaratir idi hocam.
-
@asimplelife Eyvallah hocam sağolasin.Hayırlı günler dilerim.
-
@başmüfettiş evet o konuda haklısınız hocam teşekkürler
-
başvurular da bitti sınav tarihi ne zaman olur acaba ?
-
@iktisatsever bence bu ayın sonuna doğru belli olur sınav tarihi.
-
Merhaba arkadaşlar ? Sınav ve açıklanma süreci kaç ayı bulur sizce ? Ay kovalamakla geçiyor ömrümüz
-
Toplam yapılan başvuru 110 bini aştı diye yorum okudum bununla alakalı bilgisi olan var mı
-
@suleymanozdemır
60tl den güzel para. -
Başvurunun enteresan şartları nedeniyle sanırım katılım beklenenin çok altında olacak. Kaç binlere ulaştı bilen var mı? En son 110 bin kişiden bahsediliyordu. Artış oldu mu?
-
@antimülakat hocam sizce sınav nasıl olur? 70 barajı yüksek değil mi biraz?
-
@veblenist kolay olur diye düşünüyorum. Çok profesyonel olmayan, soru hataları olan bir sınav olacaktır.