2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@kilici :)) "ÖSYM: Sınavı kurduk, tüm adaylar Counter'a geçsin."
Çok iyi olurdu bi iceworld veya dust, awp india iyi giderdi. En azından paranin karşılığında eğlenmiş olurduk
-
@plansız Hayat bazen böyle tematik nüans'lar yaşatır insana. Emeğinin peşindeki amca keşke insan gibi bir sınav çıkışı görseydi de ekmeğini daha güzel çıkarsaydı.
-
@shady1 Tamam dostum bizim yapacağımız sınavda oyun kurma işi sende. Ama cmd name yaparsak kızmaca darılmaca yok :))
-
@seydialireis
hani yemeği pişirirler üzerine de gereksiz ve saçma bir yeşil ot koyarlar ya görsellik diye. karekodun amacıyda oydu bence. -
Öncelikle diğer şehirlerde sınava giren arkadaşlar için sınavın iptali son derece üzücü ve haksızlık. Ancak bu sınavda birçok farklı mağduriyet var ve tamamının giderilmesi bu saatten sonra imkansız. Sınava girebilen arkadaşlardan esenboğada giremeyen biri olarak anlayış bekliyorum. En azından kendi içimizde böyle bir ayrılığa düşmeyelim. Bu girdiğimiz ilk veya gireceğimiz son sınav değil. Evet aynı stresi girenler tekrar yaşayacak ama tekrar sınavından önce kaliteli bir deneme çözmüş oldular. Umarım sınav tekrarlanır ve öncesinde bugünkü sorular yayınlanır. En adaletlisi bu görünüyor.
-
@paretowilfredo 5bin kisi iceworld duşunsene hocam nasi olurdu
-
@shady1 Off hocam gözümde tüttü o bölümler söyleyince :)) iceworld bir numaradır. Awp de de baya iddialıyımdır. Diğer sayıştay sınavı çıkışı gidelim hep beraber internet cafeye oynayalım
-
@shady1 4/6 ile 2500 kişilik karbon olurdu nolcak
-
@kilici valla ben de ozlemisim hocam
-
Gülmek ile ağlamak arasında bir yerdeyim gün geçmiyor ki güzel ülkemde bir rezillik çıkmasın. 'Ertelendi' diye açıklama yapıldığı yetmiyormuş gibi içimizden çıkan çözüm önerilerini de hayretle okuyorum.Ortak bir ses olamıyoruz nedense.
-
@kilici hoop hocam ya karşı takım wall hack açmış banla şunları
Ağlanacak halimize gülmeye çalışıyoruz işte -
beyler bence ertelenen sınav seçimlerden önce mümkün değil olmaz gibi geliyor. zaten takvim de tutmuyor. sürekli sınav dolu.
-
@bulut_xw Hayır kağıda doğru düzgün bir şey de yazmadım
-
@paretowilfredo ustad eski countercilardan ciktin sen de @kilici kilicda varmis bak
-
İzahı olmayanın mizahı oluyor ancak gerçekten durum çok sıkıntılı dostlar. Yarın diğer gün iptal kararı gelinceye dek twitter'a devam edelim. Olmayanlar da bi hesap alıp yazsın lütfen. Ben birinci ağızdan Sayıştay'a ilettireceğim durumu. Gelişme olursa kulağıma gelen paylaşacağım dostlar.
-
@paretowilfredo Ben bugün bu konuda bir şey duydum ama işe yarar bir bilgi değil. Şöyle özetleyeyim buraya uygun, sayıştayda da bir memnuniyetsizlik olduğu e-sınav konusunda ancak ösymnin takviminin yoğunluğunundan dolayı ancak bu şekilde yapabileceğini ilettiği şeklinde.
-
@paretowilfredo üstad sende de yok yok, counter strike geçmişi de var he maşallah
-
yeni sinav ne zaman olur? tahmini olan?
-
@issiz seçimlerden önce olmaz. takvimde yer yok hocam zaten.
-
@kadrolu-öğrenci haftaya bos gorunuyor e-yds merkezi