11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Çok sürprizli bir liste olacak gibi bol puan türlü bakalım hakkımızda hayırlısı kaça düşecek acaba. ilan hayırlı olsun arkadaşlar. üst üste süreçler olacak sıkı çalışmak lazım.
-
Gecelerimizi gündüz etme vakti geldi Allah hepimizin hakkında hayırlı etsin inşallah çok güzel alımlar
-
82 83 benim tahminim
-
Geçen yıl ve bu yılın sıralama puan olayı çok farklı aynı sıralamada 3-4 puan oynadı. Ben VMY'de bunun dikkate alınıp 80 baraj olmayabileceğini düşünmüştüm ama 80'den vazgeçmemişler. Ama sanıyorum eskiden bu kadar fazla puan türü yoktu.
-
Arkadaşlar atladığınız şey geçen sene sadece 3puan türüyle alıyordu bu sene Allah ne verdiyse koymuşlar...
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Dostlar 2015-2016 sınavları ÇIKMIŞ KLASİK SINAV Soruları için Buyrunuz;
https://www.tercihiniyap.net/haber/vergi-mufettis-yardimciligi-cikmis-sinav-sorulari
Güncellendi dostlar şu an 8-9-10. promosyon KLASİK sorularının tamamını yazımızda bulabilirsiniz.
-
@nonbisinidem, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Arkadaşlar atladığınız şey geçen sene sadece 3puan türüyle alıyordu bu sene Allah ne verdiyse koymuşlar...
Ama geçen sene de 2016 ve 2017 kpss ile basvuruluyordu bu sene sadece 2017
-
Arkadaşlar bir şey soracağım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Şimdi ilanda askerlikle ilişiğinin olmaması diyor. Bu hangi tarih baz alınıyor. İlan geldiği tarih mi, yoksa sınava başvuru tarihi mi? Malum 2016 mezunlarının Haziran ayında tecili bitiyor.
-
Hayirli olsun dostlar. Isletme puani tahminimde yanılmadım. 500 iyi rakam ama kadroyu doldururlarsa iyi, Yoksa bi sey ifade etmiyo. Insallah vdk bu tutumundan vazgecer artik.
-
@can-mavi inşşş dediğiniz gibi olur benm puan da kritik çnkü o yüzden kendimi hazırlamaya çalışıyorum tek düşük kapatsın ya valla çok istiyorum
-
80.5 de kapatır max yüksek puan beklentisine girmeye gerek yok hatta 80.00 puanlı kişinin bile şansı var
-
@paretowilfredo hocam soruların altına kısacık da olsa cevaplar olsaydın on numara olurdu ben birz unutmuşum da
-
@yavuzçağrı
"başvuru tarihi" diye biliyorum.. -
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah:)))
-
P47 de sıralamam 2700 ben başvuru yapamıyorum değil mi ?
-
@yavuzçağrı kardeşim onu pek dikkate almıyorlar , sen göreve cagirildiginda askerde olma yeter . Askerdeyken bile sınava ya da mülakata girenler var çevremde . Eğer tecil sıkıntı olacaksa yoklama zamanının son gününü içine alan bir kaç gün rapor al aile hekiminden o şekilde bir celp otelenebiliyor.
-
@hamidiye kardeşim niye başvuru yapamıyorsun ? Başvuru şartı bu puan türlerinden birinden 80 almış olmak !
-
10.promosyonu ne zaman çağıracaklar bilginiz var mı? @paretowilfredo
-
@nonbisinidem Hocam nasıl çalışmayı düşünüyorsun peki? Benim de durum kritik sınava çok yakın tarihte belli olacak durumlar
-
@timuçin hocam puan türünde 2500 içinde olmak gerekmiyor mu ?