2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@economist34 hocam not mu. notun babasını paylaşıyor @Aslan-Reyiz. üstadın paylaşımlarına bakın.
-
@economist34, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
merhaba arkadaşlar
bilgi,soru , not paylaşımı yapılan bir grup kuruldu mu?hocam henüz pusudayız, sınav tarzına göre gardımızı alacağız inşallah
-
Arkadaşlar sınav çok yüksek ihtimalle test olacak. Sınav ilanın 26-27-28 haziran tarihlerinde gelmesi öngörülüyor. Ancak Bakanın '' Artık bu sınav şekline bir çeki düzen verin'' diyerek bir serzenişi olmasından dolayı ben %10 ihtimalle açık uçlu yapılabileceğini düşünmüyor değilim. Bu sınavla birlikte bundan sonraki sınavların şeklinin rutin hale getirileceğini düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. İyi çalışmalar...
-
@k-33, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Bugün gelir mi ilan ne dersiniz?@can-mavi
Dostum haftaya gelir büyük ihtimal
-
Bakanın serzenişinden dahi haberdar olmak muazzam gerçekten
-
@mulkihakim il sınırını bilmem ama sınavda kızarıp bozardığınızda beni hatırlarsınız
-
O kadar kaynak aldık bu kez teste çevirdiler sınav iyice vize final sınavlarına çevrildi test mi klasik mi diye birbirimize sormaya başladık. Yani hayatta her şeye olumsuz Bakmamak ilke edinilmeli kimsenin motivasyonunu bozmak istemem ancak sessiz de kalinamiyor malesef.
-
geçen sene parlamenter sistemi çalışırken şimdi başkanlık sistemi çalışıyoruz , bir de seçimi erdoğanın kaybettiğini düşünün şimdi çalıştığımız başkanlık sistemi gidip unutmaya çalıştığımız parlamenter sistem geri gelecek, her şey sil baştan
-
@fildişi neden kızarıp bozarayım dostum. Alt tarafı matematik değil mi hayatım boyunca hiç görmedim, hiç yapmadığım bir şey mi? oturur çalışırım. Zor olmasa gerek. Ama sınava konularına dahil edilmezse buradaki insanları yanlış yönlendirmeden ötürü senin utanıp kızarman gerek.
-
Arkadaşlar tam gaz çalışabiliyor musunuz? Ben hala ciddi bi çalışma temposuna giremedim sınavın içeriğinin nasıl olacağını bilmediğim için. Sİzde de aynı durum var mı?
-
@mia_1071 ben de çalışmaya başlamadım kardeşim
-
@hukuksever Şu belirsizlik bi bitseydi gardımızı ona göre alırdık programımızı yapardık. Anayasa-idare-tarihten korkmuyorumda diğerleri beni çok geriyor kardeşim. Biran önce ilanın gelmesi lazım günler çok hızlı geçiyor
-
@mia_1071 valla kardeşim ben de ilanın gelmesini bekliyorum, ilan gelmeden motive olamıyorum açıkçası
-
ÖSYM'ye bilgi edinme başvurusu yapmıştım gelen cevabı paylaşıyorum arkadaşlar..
''İçişleri Bakanlığı Kaymakamlık Adaylığı Giriş Sınavı kılavuzu henüz yayınlanmamıştır. Başvuru kılavuzu için ÖSYM internet sitesini takip etmeniz gerekmektedir. Bilgilerinize rica eder, iyi günler dileriz.''
-
@kemoenes hocam ilan geldiğinde yine organize olup dropbox hesabından soru paylasimi icin kanunları bölüşelim ne dersiniz?
-
@ilerlemeyedevam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
hocam ben her zaman varım. Ama fikir birliği sağlayıp bu işe girişirsek çok daha iyi olur. Bu sınav test olursa katılım yoğun rekabet ise çok çetin olur. Pek yanaşacak kimse bulamayız diye düşünüyorum.
-
Doğru diyorsunuz hocam.O zaman şartlar olgunlaştığında duruma göre hareket ederiz.Hayırlı çalışmalar dilerim.
-
-Resmi gazetede bugün yayınlandı --
SÜT İZNİ 3 SAATE ÇIKARILDI
Sözleşmeli personele verilecek doğum izinleri memurlarla aynı düzeye getirildi. Mevcut durumda ilk altı aylık sürede 1,5 saat olarak uygulanan süt izni 3 saate çıkarıldı.
Sözleşmeli personele eşinin doğumu sebebiyle verilen 2 günlük izin süresi 10 güne, evlenme ve yakınlarının ölümü halinde verilen 3 günlük izin süresi 7 güne çıkarılırken, izin verilecek hallerin kapsamı da genişletildi.
Sözleşmeli personele ilave 10 güne kadar mazeret izni verilmesine olanak tanındı. Evlat edinmesi durumunda sözleşmeli personelin 8 hafta süreyle izin kullanmasına olanak sağlanırken, sözleşmeli personele bakmakla yükümlü olduğu yakınlarına refakat etmesi ihtiyacının ortaya çıkması halinde 3 aya kadar ücretli izin verilebilecek.
Hamile ve engelli sözleşmeli personele gece nöbeti ve vardiyası görevi verilebilmesi ilgilinin isteğine bağlı hale getirildi. Evlat edinmesi nedeniyle sözleşmesini feshetmek zorunda kalan sözleşmeli personele yeniden göreve dönüş imkanı da sağlandı.
Öte yandan, "Aile sosyal destek personeli" ve "orman muhafaza memuru" unvanlı personelin sözleşmeli statüde çalıştırılmasına imkan tanındı.
-
@suigeneris süt izninde ilk 6 ayda 3 saat ikinci 6 ayda 1,5 saatti zaten.
-
@istihbarat_mia dostum kısacası memurlara tanınan hak sözleşmeli personele tanınmış :)) ben öyle anladım