17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@osamano izindeyim:)
-
@osamano darisi mulakata kardesim. Digerlerine ornek hor gorenlere ibret ol
-
@eertas 600 sıralamam. Bir arkadaş da 73 ile 411. olmuş 73-74 arası kapatmış.
-
Kazandım 350. Oldum çok şükür
-
Hazırlanmadığım bir sınavda 1/4 ün içerisinde olmanın mutlululuğu,ekranda gördüğüm puanımın ne kadar kötü olduğunu da düşündükçe de gülme halindeyim:))
Kazanan arkadaşlara devam eden yolda başarılar... -
82 sira 110 cok sukur
-
@paretowilfredo cok tsk ederim 3 yildir calsiyorum kazandigim tek kurum sinavi oldu elendigim kurum sinavi sayisini hatrlamiyorum ama hic pes etmedim her kaybettigimde dah guclu kalktim evet dezavantjliyim belki hic olmayacak ama ben pes etmiyorum Allah n izni ile
-
@osamano kavgan daim olsun kardesim. Allah seninle olsun
-
@İNSAN eyvallah ustam
-
...............
-
@miatty türkçeden ne bekliodun kardeş?
-
@osamano Tebrik ederim hocam gerçekten azmin zaferidir bu. Mülakat sonunda da gülen biz oluruz umarım
-
@kymkm 74.650 almışım kardeşim 350. Olmuşum beklediğimin altında geldi ama çok şükür yinede türkçeden 3-4 bekliyodum
-
@ali-asker kardeş hayırlı olsun.. senn de türkçesiz kesin ham 58 bekliodun ben de.. ben 69 aldım sen 82
-
kardeşler/abiler buraya sonradan geldim, sizin gibi insanları tanıdım Allah hepinizden razı olsun. Şimdilik Allah'a emanet olunuz, ileride görüşmek dileğiyle
-
@president06 süper, tebrikler.
-
Vay bee kaymakamlar ihrac eden bi forum olduk demek masallah. Ben sinava girip kafa patlatan herkesi tebrik ediyorum. Rabbim utandirmasin vesselam.
-
Sıralama 206 çok şükür
-
hangi cevapları kabul ettiklerini yayınlayacaklar mı cevaplarımdan emindim beklentilerimin çok altında geldi sonuçlar
-
Sınav da 776. oldum.Açık uçlu ilk tecrubemdi.Başka sefere inşallah kazanan arkadaşları tebrik ederim