11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@casanova kardeş kpss sınavları zeka ölçmez. Hele ki alanın zeka ile yakından uzaktan alakası yok. Diyorum ya adam matematikte 2-3 net yapamıyor ama alandan 90 alıyor ilk 200-300 de. Kpss’de alan çalışırsan karşılığını alırsın. Öss gibi değildir.
-
Boş yapıyorsunuz
-
@minsipo doğrudur hocam. @goodwill sizden çok özür diliyorum beni gerçekten utandırdınız. Evet arkadaşlar arkadaşın dediği doğrudur özelden attı sonucunu yerin dibine girmek budur kendisine burdan da paylaşıp herkes için örnek teşkil etmesinin daha faydalı olacağını söylesem de tartışmaya girmemek için tevazu gösterdi teşekkür ediyorum çok uğraştı sonuç linkini yüklemek için. Demekki p3 ün gerçekten bir önemi yokmuş ve insanların boştan yere günahını almamak gerekiyormuş. İnşallah hakkını helal edersin sinirle daha da fazlasını yazacaktım ki neden olmasın diye iyi ki demişim de en azından yüzüm kaldı gerçekten ithamlarımdan ve inanmayışımdan dolayı özür dilerim, başarılarının devamını dilerim inşallah nihai listede yer alırsın utanırdın gerçekten.
-
@casanova utandırdın diyeceğim yere son cümlede utanırdın yazmışım yanlışlıkla kusura bakmayın tekrardan.
-
@casanova cok utanilacak bir sey yok dostm. p3te taban puan var ve herkes iyi kotu gk gy yapabiliyor. ancak alan sinavinin kapsami genis ve ilkokuldan beri alisik oldgmz dersler degil. bu yuzden standart sapmasi daha yuksek.senin sucun puanlamaya cok hakim olmadan tartisman olmus. ayrica yukarida bir arkadas oss zeka olcer kpss olcmez demis. yanlis. ikisi de zeka olcmez. ancak belli bir puan esigini gecmek icin hem zeka hem calisma gerekir.
-
@haniyaki birinde çalışırsan bile yapamayabilirsin. Diğerinde çalıştığın an karşılığını hemen alırsın. Kpss alan sınavı hiçbir analitik düşünmeye sahip olmayan bir ezber sınavı. Başka bir şekilde tanımlamaya gerek yok.
-
Tivitırda sınav kontenjanın dolmadığıyla ilgili bir paylaşım gördüm. Doğruluğu nedir arkadaşlar?
-
@minsipo ikisini de calisirsan yapabilirsin. o an ki yas ve olaylari kavrama yetenegine bagli. ben kpssden sonra ygs ve lys ye hazirlandm ve konu kapsami bakimindan kpss nin onda biri degildir. keske dedm zamaninda daha verimli hazirlansaydm. snra guy ilani gelince lys yalan oldu.
-
@onuktekin hocam evet dolmamıs gibi ancak sınav klasik olunca biraz daha farkli bir havası oluyo
-
@zenginmemur hocam dolmaması çok tuhaf.VMY sınavlarında daha önce olmadı böyle bir durum ya da ben bilmiyorum. GUY için de 8 bine yakın başvuru varmış şu an için. Bana gelmez diye vmy sınavına başvurmayanlar için üzücü olmuştur.
Kaçla kapatacak çok merak ediyorum. -
@onuktekin 80 kusurle kapatacagi asikar hocam ️
-
Ptt,Ziraat,Sayıştay sınavlarına denk geldiği için birçok aday başvurmadı bence.Çok verimsiz olacak
-
Insallah mulakata 500 kisi kalabilir
-
@gmsmustafa hocam doğal olarak beklenti o ama 82-83 gibi bir süpriz yapar mı diye merak ediyorum.
-
@gmsmustafa inşallah öyle olur.Mülakatlar sonunda ilandaki sayıyı alırlar/alabilirler inşallah.
-
Maliye teftiş olunca hiç verdiği sayıyı almaz arkadaşlar üstadlarla görüştüm 250-300 arası alim bekliyorlar.
-
Arkadaşlar benimle birlikte başvuru yapan bir arkadaşım başvuru bilgilerinde hatalı bir bilgi girmiş.. malum başvuru süresi de bitti.. bu konuda nasıl bir yol izleyebilir forumdaki tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
-
@frie-list Mail atsin yardimci olurlar.
-
@gmsmustafa tşk hocam
-
Haftaya belli olur mu kimlerin gireceği? Zaten başvuran herkes girecek sanırım ama yine de gözümle görmek istiyorum