GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Dostlar kazanan dostlarımız Mülakata dair istişarelerine
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4584/2018-guy-gelir-uzman-yardımcılığı-sınavı-mülakatları bu başlıkta devam etsin lütfen.
-
Beklediğimden hesapladığimidan 4 puan eksik gelmiş dostlar. Sizde durumlar nasıl
-
Benimde beklediğimden 3 eksik geldi mülakata kalamadım ne yapmalıyız
-
Kazanan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum 11net yanlışım vardı 14 sorum askıdaydı hiçbiri doğru olarak dönmemiş nasip kısmet her şeye rağmen güzel bir süreçti
-
@yea-sbf merkez yada ayvalık olduğunu nerden biliyorsunuz
-
Yeni ilan beklemeye devam yüksek kapattın be İstanbul
-
@köyün-ağası ayvalik kendi tercihim. Ancak tabi bilmiyorum merkeze mi verir ayvalık mi ya da hiç mi vermez Biz ayvalık seçtik
-
Arkadaşlar Herkese Hayirli Akşamlar
Nihayet aciklanmis sonuclarniz . Kazanan herkese hayirli olsun .
Henüz sevinmek için biraz erken. Kazananlar yüzde 50 sanslari var gibi görüyorlar ama aslinda yuzde elli bile bazen gerceklesmesi cok zor bir olasilik haline geliyor. O yüzden mülakatlara çalışmaya başlayin derim nacizane.
Kazanamayanlar ise hiç boş yere üzülmesin çünkü üzülmeye degecek bi yer değil.
Arkadaslar , mülakattan elenseniz inanin çok daha fazla üzülecektiniz.Zamaninda biz de 3 kez elendik bunun Mülakatindan. Ama simdi bakiyorum da boşuna üzülmüşüz.
Meşhur bir söz vardir ya hani: "Öyle bir gün gelir ki keşke olsa dediklerinize iyi ki olmamiş dersiniz." Ne kadar da doğru.
Evet insan emek veriyor ve karsiligini almak istiyor. Emeginiz Karşılıksiz kalmayacak arkadaslar . Allah herkesin rızkına kefildir, O herkesin emeğinin karsiligini verecektir merak etmeyin . Biraz daha sabredin ve duada ısrar edin.
Siz şimdi kaybetmediniz, asil vazgecerseniz kaybedeceksiniz. Siz, size düşeni yapmalısınız .
Kalkin ve calismaya, rızkinizi aramaya devam edin.Allah yardimciniz olsun.
-
Kazanan arkadaşlara tebrikler
-
@shady1 Mülakat çalışmayla değil referans ile kazanılır.
-
@elidan Benim beklediğimden 7 8 net aşağısı geldi, hala inanamıyorum. Yapılacak bişey var mıdır ?
-
@sennec nimet ve çimlere yazılabilir.yarın gib aranabilir.
-
@elidan, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@sennec nimet ve çimlere yazılabilir.yarın gib aranabilir. Sinirden nasıl yazdığımı bilmiyorum yaabinlere ve cimere yazilabilir
-
@shanks nedense yerlesen herkes bunu reddediyor
-
Manisa mülakat varsa Wp grubu oluşturduk eklenmek isteyen olursa yazabilir
-
@paretowilfredo beklediğimizden daha aşağı gelen netler için ne yapılabilir
-
Kazanamayan arkadaslarim yeni GUY ilanını nerden takip edeceğiz
-
Guy yazılı sınavını kazanamayıp iyi bir kpss 2018 puanı olan var mı.
-
@lamıcimiyok gibe dilekçe gönderiliyormuş ben gönderdim , facedeki kpss grubunda konuşuluyordu.
-
@buket6327 Ya kendilerini kandırıyorlar yada başlarının belaya girmesinden korkuyorlar bence