2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@kombassankoma, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@avexer bittik biz bittik bittik
Kazananlar sıralamalarini yazarak kendini ifşa etmis. Hayirli olsun
-
Forumdaki isimlerin gerçekte kim olduklarini öğrenme imkanı yakalayinca ben
-
@richie-rich Allahtan ihtiyatlı davranıp 60küsür yazdım da yırttım
-
Mülakatı da kazanıp buralardan giden olursa, sonraki sınavda artık diğer sosyal medya kollarından darlarız, iyi oldu iyi
-
@kombassankoma, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@ofa puan makasa dediğiniz gibi büyük sıkıntı hocam, mülakat sonucunda belirleyici olacak puanların en azından nasıl hesaplandığını öğrenebilseydik keşke ama bu bile çok görüldü, sınava kaç kişi girdi, ortalamalar nasıl hiçbir fikrimiz yok.
Aynen hocam bilinmezlik en kötüsü açıklasalar en azından insanlar tatmin olacak bir nebze de olsa. Tabi ösym ne yaptı bilinmez sinirleri daha da hoplatabilir bu potansiyel fazlasıyla var. Bu konular tamamen şeffaf olmalı gençler bunlara kafa yormaktansa hedefe odaklanmalı
-
@antireferans, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@möözun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@möözun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@ahmetcky @kamelya
Aranızda ikişer doğru fark var gkgy ve alanda. Sıralamadaki bu kadar fark nasıl oluşmuş?İlk arkadaşımızın Mayıs sınav sonucu
İkinci arkadaşımızın Ağustos sınav sonucu.
Aleni aleni görülsün değerlendirme..Ben ilk sinava girdim 44 alab 24 gk gy siralama 60
Gerçekten şu aynı netlerle olan sıralama farkına bakınca bu hesaplamaya akıl sır erdirmek mümkün değil gibi. Nasıl yapmışlar gerçekten herkes gibi bende merak içindeyim.
-
@marjinalist ama şahsen ben bu durumu şuna bağlıyorum; şimdi mayıs sınavında sınavı geçerli olan kişi sayısı az olduğundan sanki yapılan doğruları daha az kişi doğru yapmış gibi göründüğünden orada yapılan alan ve gy gk sorularının standart sapması baya yüksek oldu. Haliyle ağustos sınavında yapılan doğruların değeri de giren ve doğru yapan sayısı fazla olduğundan düşük oldu.
-
@paretowilfredo hocam vakit geçirmeden dava açmak gerekir diye düşünüyorum. Ösym nin yaptığı sınavlara dava açma süresi 10 gün
-
Bilgi edinme kapsamında sayısal verileri ve 2 sınav arasında nasıl sıralama yaptılar onun bilgisini istedim 2 haftaya cevaplarlar
-
ÖSYM tarafından 12 Ağustos 2018 tarihinde tamamlanan Sayıştay eleme sınavı ile ilgili sayısal bilgiler açıklanmamıştır. Eşdeğer sorularla yapılan 2 ayrı sıralama sınavından standart sapmalar neye göre yapılmış ve sıralamalar nasıl yapılmış adaylar tarafından merak edilmektedir. E-sınava giren adayların soru puanları ile sonraki sınava giren adayların sıralamasının nasıl yapıldığının bilinmesi adayların aklındaki soru işaretlerinin kaldırılması açısından önem arz etmektedir. Sayıştay sınavı ile ilgili sayısal bilgiler dava süresi geçmeden tüm adaylar tarafından bilinmelidir. İyi çalışmalar
Benim tarafımdan yazılan metin soran arkadaşlar olmuş insanın kelimelerle kendini ifade etmesi bu kadar zor olmasa gerek kopyala yapıştır ile kullanabilirsiniz
-
Arkadaşlar Sayıştay'dan aldığım bilgiye göre dava açanlar olmuş sınava ve Kurumda genel hava sınavın iptal edileceği yönünde. Eğer yakında bi Yürütmeyi Durdurma Kararı alınırsa öyle bakabiliriz nasıl olacağına bilgiler bu yönde şimdi. Ayrıca bu ikinci sınav iki değerlendirme konusunda Sayıştay Başkanlığı özellikle karşı çıkmış, olmaz böyle iş demiş ama ÖSYM her zamanki gibi keyfi davranarak hepimiz zora sokmuş. Durumun geldiği noktadan Sayıştay çok rahatsız ÖSYM'nin kafasına göre iş yapmasının sıkıntısını hepimiz çekiyoruz maalesef.
-
@albertcamus Sayıştay’ın bu sınavla ilgili süreç yönetiminden başından beri rahatsız olduğunu ara ara duyuyorum, bu konuda bir şeyler söylemek istiyorum. Yazacaklarımın muhatabı siz değilsiniz yanlış anlaşılma olmasın, iletiyi görünce düşüncemi belirtmek istedim.
İki kurum sınav protokolü yapıyor, bu protokolde sınavın iki farklı günde yapılabileceği yazıyor, dolayısıyla hesaplama problemi baştan itibaren var. Ancak Sayıştay nasıl bir meşguliyet içindeyse herhangi bir aşamada müdahil olmak yerine –protokol imzalanırken nasıl okundu, anlaşıldı gibi- devamlı tüm süreci ösym’ye bırakıyor. Sonra da her problemin ardından Sayıştay’ın rahatsız olduğunu duyuyoruz, üstelik rahatsız ama elinden bir şey gelmeyen bir çaresizlik içinde tuhaf. Burada ,sınav henüz yapılmamışken kılavuz yayınlanınca iki sınav yapılmasına, e-sınava itiraz mailleri başvuruları yazdık. Sayıştay sorumluluk almadı maalesef. E-sınavda sorun yaşanınca kağıt ortamı dediler. Şimdi de mahkeme kararı bekliyorlar galiba gelmezse bir şey olmamış gibi devam edecekler ve biz rahatsızdık ama ösym yaptı denilip çıkacaklar. Benim gözümde ösym ve sayıştay eşit derecede bu haksızlıktan sorumludur.
-
sınav için tekrar sıralama yapılması mantıklı iken sınavın topluca iptal edilmesi en az başından beri olan yanlışlıklar kadar yanlış arkadaşlar , en başından şikayet etme noktasında koordinasyonu sağlayamadık , kazanamayanlardan daha çok kazanan arkadaşlar madur olur sınavın tamamen iptali halinde , demem o ki adaletsizlik başından beri ortadaydı itirazlar davalar başta yapılacaktı
-
@venica kesinlikle katılıyorum hocam iptalinden ziyade orta yolun bulunması pürüzlerin giderilmesi gerekir. Kazananların günahı nedir o kadar emek ettik, yıprandık...
-
Dava gerekçesi iki ayrı puanlama ile eş sıralama yapılmasıymış ve yürütmeyi durdurma kararı da talep edilmiş sanıyorum. Eğer mahkeme iki gerekçeyi bir arada kabul ederse ydk verilir ki bence eğer ki iptal edilecekse makul olan bu çünkü bunun mülakat aşamasında falan olması daha da derinleştirecek her şeyi. Duydukça paylaşıcam arkadaşlar gelişmeleri.
-
Bundan sonraki ilan ne zaman gelir acaba p48 isterler mi ki bu yeni ilanda?
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Dava gerekçesi iki ayrı puanlama ile eş sıralama yapılmasıymış ve yürütmeyi durdurma kararı da talep edilmiş sanıyorum. Eğer mahkeme iki gerekçeyi bir arada kabul ederse ydk verilir ki bence eğer ki iptal edilecekse makul olan bu çünkü bunun mülakat aşamasında falan olması daha da derinleştirecek her şeyi. Duydukça paylaşıcam arkadaşlar gelişmeleri.
Mayista yapilan sinavi sorunsuz tamamlayanlarin sinavini bile iptal etmediler kaldiki yaziliya girecek 225 kisi belli olduktan sonra iptal edilsin.
-
@antireferans O dönem davalık olmamıştı hocam sınav. Şu anda bir yargı süreci söz konusu.
-
@albertcamus Ayrıca daha önce Sayıştay Mülakatları sanırım davalık oldu ve iptal edildi. 2008 veya 2009'du mülakat sonuçlarına dava açılıp iptal edilmişti.
-
Sinavi sorunsuz tamamlayip yaziliya kalmaya hak kazananlarin hakki ne olacak? Bu kisir donfuye mi gircez?