2018 İdari Yargı Sınavı
-
@circassian, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz matrahı 2016 da çözmüştüm yenisi çıktıysa ona da bakarım
Çıktı çıktı
-
ARKADAŞLAR AKŞAM TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın
-
Arkadaşlar çalışmalarınız ne durumda ? Hangi dersleri bitirdiniz yeni cıkan kıtaplardan hangılerını aldınız?Burası çok sessiz ,çalışma ritmi ,düzeni ,derslerde ilerleme şekli gibi konularda birbirmizi hırslandırıp motive edebiliriz .İdare hukuku için kaynak alan oldu mu yeni basımlardan ???
-
@aliveli hocam harbiden çok mantıklı...
-
@kendinehakime Gerçekten de burası çok sessiz ama ilanın belirsizliğinden olsa gerek. Ben idare hukuku çalışıyorum şuan, Ahmet Nohutçu'nun son kitabını aldım. Siz ne durumdasınız?
-
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin sınavın Mayıs a erteleceği gibi bir duyum aldım doğru mu acaba...böyle duyum alan başka arkadaşlar var mı acaba...
Bi de sizlerden istirhamım bu sınav için calişacağımız kanunların listesi olan varsa gönderebilir mi. Teşekkürler
-
Sınava yeni hazırlanacaklar için kaynak önerisi;
Medeni,Borçlar,Medeni Usul için Monopol
Anayasa için Themis veya Kanunname
İdare ve İdari yargılama için, Alabiliyorsanız Bilal Canatan Hocadan bu dersleri almanızı öneririm alamıyorsanız Kanunname.
Ceza genel için, Kanun+Themis
Vergi dersleri için Sertkan hoca veya Maliyesiyle birlikte analiz
İktisat için kesinlikle analiz
İyi çalışmalar. -
Youtubeda takip ettiğiniz kanal var mi arkadaşlar dersler icin?
-
merhaba arkadaşlar idariye ilk defa hazırlanacağım icra iflas ve ticaret hukukundan sorumlu muyuz birde borçlar ve medeni için mehmet remzi mi zapatayı mı tercih edersiniz.zapatada çok yanlış yer ve baskı hatası varmış diyorlar teşekkürler
-
@zephead, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
merhaba arkadaşlar idariye ilk defa hazırlanacağım icra iflas ve ticaret hukukundan sorumlu muyuz birde borçlar ve medeni için mehmet remzi mi zapatayı mı tercih edersiniz.zapatada çok yanlış yer ve baskı hatası varmış diyorlar teşekkürler
İdaride icra-iflas ve ticaret yok. Zapata vs Remzi hakkında ise bir fikrim yok.
-
@bennu, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Youtubeda takip ettiğiniz kanal var mi arkadaşlar dersler icin?
Serkan Karaoğlu'nu (benim hocam) tavsiye edebilirim.
-
son cb açıklamalarından sonra mayıs söylentisi var.
ben daha baslayamadim -
@merasim34 kimden veya nereden böyle bir duyum aldınız acaba?
-
@vamos teşekkürler
-
@zephead zabatada yanlis yer ben goremedim kanunlarla birebir gidiyor. Zabata daha cok kisiyi uyarici noktalari var mehmet remzi ise duz anlatima sahip. Kimisi mehmet remzinin orneklerini begeniyor kimisi tan tahsinin uyaricilarini beginiyor bence aralarindaki fark budur.tan tahsin hocada bir tek basım hatalarından dolayı bazı harfler cıkmamış ya da yanlış harfler basılmış ama bu anlasılmayı engellemiyor tabi. Tahsin hocadan calırken yuzunuzde gülüçük olabiliyor yaninizdaki insanlar deli gozuyle bakabilir ona dikkat edin sadece
-
@marjinalmaliyt57 aynen arkadaşlar ben hem medeni hem borçları Zapata hocadan çalıştım. Allah razı olsun ondan. Gerçekten çok güzel anlatmış. Çoğu yerde eğleniyorsunuz, konular hiç sıkmadan anlatılmış. Tavsiye ederim..
-
@mminervaa, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime Gerçekten de burası çok sessiz ama ilanın belirsizliğinden olsa gerek. Ben idare hukuku çalışıyorum şuan, Ahmet Nohutçu'nun son kitabını aldım. Siz ne durumdasınız?
Belirsizlik beni de etkiliyor bu aralar.Şimdi de mayısa ertelendi duyumu dolaşıyor...Ben ceza ,borclar bitirdim.medeni calısıyorum zapatadan ,bır yandan anayasa themis ve kanun okuyorum..Bu mayıs duyumlarını okuyunca yine canım sıkıldı..Bir an önce ilan gelse de hırslansak..
-
Ilan gelse de ibf alımı olup olmayacağı belli olsa... geçen yıl sırf bu sınav için çalışıp ilan gelmedigi için çok fena patlamistik. Şimdi ilan az kişi olmasına rağmen geldi fakat ibf alımı tamamen inisiyatif haline geldi.
-
Yahu arkadaşlar bu Mayıs duyumunu kimler edindi? Müracaat mı yoksa sınav mı aralıkta kısmını bile netleştiremedik, müracaat aralıkta olsa dahi sınav şubat Mart olur dedik şimdi de Mayıs duyumu var. Ben neyi kaçırdım?
-
@mminervaa mevzu şu. Sınav ne zaman şubat olmuş ki? Aralıkta ilanın gelip kendi dönemlerini bekleyebilirler.