2018 İdari Yargı Sınavı
-
Bu slaytlarla mantığını pek anlayamayabilirsiniz arkadaşlar çünkü daha teknik konulara yönelmişler. Sınavın tarzı daha farklı ve teorik.
-
@sbf1983 insallah ustad Allah muvaffak etsin.
-
@crdnl84 milli kutupha 24 saat acik eylul 2018 den bu tarafa. Gece 23 den sonra cok az kisi kaliyor deneyebilirsiniz
-
@meh66 Akşamları iş çıkışı 19:00 - 24:00 arası değerlendirmeyi düşünüyorum, teşekkür ederim.
-
@uzmanyrdd Teşekkürler.
-
@mehmetemir amin Hocam çıktı hoca gruplarda yayınladı 2 3 sayfalık bir not
-
@enverpasa29, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@mehmetemir sertkan hoca 1 sayfalık güncelleme yapacak kendisine sordum haricinde güncel kitap
Sertkan hocanın kitabı sade ve sınava yönelik onu alabilirsin güncel 1 sayfa ek de paylaşacak sorun kalmaz.
-
-
@enverpasa29 @Aslan-Reyiz Allah razı olsun...
-
https://drive.google.com/file/d/1HEGaycdXxHKaebmv9vtvsGDJlkexa8ah/view?usp=sharing
Arkadaşlar hayırlı günler...
Herkese tek tek e-mail atacaktım ama özelden o kadar çok mesaj geldi ki hem kendim hem sizin için daha kolay olur diye burdan paylaşıyorum..
Notların ceza hukuku, Maliye, Vergi Hukuku 2017
geri kalanlar 2018.Ceza hukukunda meydana gelen değişikliklerde güncel var pdf olarak..
Benim elime geçen şimdilik bunlar, daha çok geçtikçe yine paylaşırım İnşAllah..
Şu mübarek Cuma saatinde dua edelim birbirimize..
Allah yardımcınız olsun.. -
En çok işinize yarayacağını düşündüğüm Ceza notları..
Ben herhangibir kitap almadım sadece bu size attığım nottan çalışıp, değişiklik PDF'sine ve güncel TCK'ya baktım ve soru çözdüm, gayet iyi sonuçlar aldım.. -
KPSS hukuka çalışan arkadaşlar:
TCK'da çok değişiklik olmasa da CMK'da önemli değişiklikler var. Örneğin savcı gecikmesinde sakınca bile olsa eskiden bilgisayarlarda arama kararı veremezken artık yeni düzenleme ile verebiliyor. O yuzden CMK'yı mutlaka kanundan çok iyi çalışın..
-
@atlas07 inşallah️ hızlanmakta fayda var
-
İyuk’da çok değişiklik var mı
-
@eylembilim önemli değişimler var onlar da PDF içinde var. Onlar yeterli olur. Zaten iyukta önemli olan kanunu çok iyi bilmek..
-
@mehmetemir çok saol dostum paylaşımların için,idari hakimlikte cmk çıkıyor mu
-
@zephead İdari de yalnızca Genel hükümler çıkıyor. Adli ve Kpss de CMK çıkıyor.
-
@mehmetemir hocam şimdi denedim de açılmıyor. sebebini biliyor musunuz?
-
@mehmetemir çok teşekkür ederim
-
@toranj ben bilgisayarda actim hocam telefonda ben de acamamistim.