MHUY 2018 ETKİNLİK
-
@b-ays aynen takipçileri olmalı ve profil resimleri
-
@mahmut-usenir @tozkok @b-ays aynı tag değil
-
Sanki hep aynı kişiler twett atıyor
-
tag la ilgili bi sıkıntımı var acaba
-
@karar hocam tag da sıkıntı yok iyiyiz aslında devam edelim.
-
Arkadaşlar, 3 gün üst üste MHUY için etkinlik yaptık. İlk gün TT olduk, diğer günler de katılım iyi idi ama gündem yoğun olduğundan TT olamadık. Ama katılım iyi idi. Ben sesimizin duyulduğuna inanıyorum, amacımızda buydu. İnşallah karşılığını alırız.
Biraz dinlendikten sonra devam edeceğiz.
Katılan, destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Sizden ricam bu sayfayı etkin kılmak.
Yarın ve Cuma günü SGK için etkinlik yapılacak buna da destek olalım lütfen. -
@Teklif-eğrisi hocam dün bir duyum paylaşmıştınız bunu biraz daha derınleştirebilir misiniz?
Kaynak nekadar güvenilir?
İlana ne zaman çıkmayı planlıyorlar?
Kişi sayısı hakkında bir bilgi var mı? -
@byteks1 20 kati mi puan turu hangileri bilmiyorum...
-
@jan-vesely Net tarihiyle ilgili belirsizlik marta dogru giderilir
-
@teklif-eğrisi haci dayi ankarada yazismalar 6 ay mi sürüyor mart ne ya?
-
Yine atıcılar başladı sallamaya vaziyet alın.
-
Mart dedi
-
Tayfun mart nedir ya
Çok geç
Bize hemen bu ay lazım -
Bundan zevk mi alıyorlar acaba 🤨
-
Buradaki insanların aklıyla alay edercesine duyum diye burada paylaşımda bulunmak ne kadar aciz olduğunuzu gösteriyor.
Duyum paylaşırsın ancak gerçeklik payı nedir, detayları nedir bilgi aldığın kişi ne kadar bilgi sahibidir ona göre paylaşırsın.
@Teklif-eğrisi sizin amacınız duyum paylaşmak olmadığı için olmayan şeyi yazıyorsunuz. Yapmayı bunu -
Berat Albayrak twett atmış onun altına yazabilirsiniz arkadaşlar
-
Mhuy yds 70 merkez uzmani değildir bu zitlik ilana engel olabilir mi?
-
Arkadaşlar TT olmak için aramızda para toplayıp, tag satın alma işini yapabilecek arkadaş var mı? Benim zamanım yok ve takip edebılıcek durumda değilim. Yapabilecek arkadaş varsa hertürlü desteğe hazırım.
-
@mhd okudugunu anlamakta gucluk ceken ayni seyleri tekrar soran bir aciz neler yazmis..bi halt bildigin yok anca konusuyorsun.oyle hersey senin istedigin gibi hemen derinlesmez..aralikta uzmanlik sinavina girecek bir mhuy bizzat bu bilgileri verdi.hala tutturmus kaynakta kaynak al sana kaynak kac kere yazdik bunu.
-
@beveridge-eğrisi sen yazdiklarimdan bunu anliyorsan biraz daha oyalan.bazen yazismalar bir surer ki devlet dairesinde aklin almaz bunu memur olunca ogrenirsin.